Coronavirusul și evreii

Întrebare: Pandemia a provocat o nouă izbucnire violentă de anti-semitism. Este tot mai multă antipatie pentru evrei. Ceva ca un nou protocol al bătrânilor Sionului este eliberat, care pretinde să susțină că evreii chipurile caută să cucerească lumea și au recurs la coronavirus pentru a pregăti o piață pentru vânzarea unui vaccin pentru a culege profituri colosale.

Asta este inevitabil tot timpul în vremurile de criză?

Răspuns: Asta vă fi până la finalul corecției. Dacă noi nu aducem corecția către lume, lumea se întoarce spre noi și cere această corecție, dar în cuvintele lor.

Noi trebuie să înțelegem că dacă noi nu corectăm activ lumea noastră, adică conexiunea dintre toți oamenii, noi singuri provocăm atitudinea negativă a lumii față de noi și în mod natural noi ne vom afla în probleme.

Întrebare: Noi suntem cei care ar trebui să devină pionierii unității pentru a începe această unificare?

Răspuns: Desigur. Nimeni nu o poate face în afară de noi. Asta este munca noastră, asta este misiunea noastră, asta este ceea ce trebuie să facem. Dacă noi nu facem asta, noua ne este oferită altă “muncă”.

Întrebare: Evreii au fost aduși în această lume exclusiv pentru această muncă? Nu pentru progres, nu pentru laureații Nobel, nu pentru descoperiri?

Răspuns: Nu! Acestea sunt toate produse de care nu are nevoie nimeni. Ele doar enervează oamenii. Tot ceea ce a fost inventat în lume a fost făcut de evrei, iar asta nu a făcut nimic bun pentru lume.

Pentru ca lumea să se unească și să fie una, un grup de oameni a fost selectat din această lume, puțin câte puțin din toate locurile și colțurile sale. Acești oameni trebuie să participe absolut clar în corecția întregii umanități. Nu este nicio scăpare de asta!

Întrebare: Va fi tot timpul așa, în orice vreme?

Răspuns: Nu tot timpul. Eu sper că asta se va termina curând. Adică spre fericire fie cu nuiaua sau altfel, cu onoare și perspect.

Este speranță. Chiar mai mare decât înainte. Atunci totul se va calma.

Întrebare: Dușmanii și cei mai mari vrăjmași vor deveni prieteni?

Răspuns: Absolut! Ei vor înțelege motivul pentru ura lor. Ei vor spune “Am avut dreptate să vă urâm! Asta pentru că voi nu v-ați făcut munca voastră, funcția voastră, scopul vostru. Acum, desigur, noi vă iubim!”

Întrebare: Crezi că aceștia care tremură de ură pentru evrei vor deveni prietenii lor cei mai apropiați?

Răspuns: Desigur! Asta se va întâmpla. Toți cei care îi urăsc vor deveni cu adevărat cei dragi, apropiați, cei ce ajută, prieteni și asociați în a aduce umanitatea la unificare.

De pe KabTV “Știri cu Dr. Michael Laitman” 7/13/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed