Evreii din America, partea 8

Întrebare: Mai mult de 50% din evreii americani nu au vizitat niciodată Israelul. De ce?

Răspuns: Ei nu au deloc nicio conexiune cu Israelul. Pentru ei America este pământul natal, țara lor. Dacă ei nu sunt presați de anti-semitism ei nu arată nicio relație cu Israelul. Asta este legea naturii. Este în interiorul oamenilor.

Unde a apărut sionismul modern? În Rusia. Până la urmă, nu a apărut în Germania sau oriunde alt undeva, ci anume în sudul Rusiei unde au fost instituite pogromurile și a fost exercitată presiune enormă pe oameni.

Remarcă: Sunt mulți care susțin că asimilarea cu evreii printre alte națiuni este un Holocaust tăcut. De exemplu, lingvistul și folozoful american Noam Chomsky, un evreu prin naștere, crede că Israelul este un stat agresiv care nu are niciun drept să existe. El nu crede că anti-semitismul este o problemă în America. Și sunt sute de asemenea profesori.

Comentariul meu: Adevărul este că evreii sunt un popor care a căzut de pe nivelul de iubire a aproapelui la nivelul de ură nefondată unii pentru alții. Așadar, Noam Chomsky spune ceea ce simte cu adevărat. El nu înșeală, el nu încearcă să se dea mare în fața altor cosmopoliți. Nu. El doar simte în acel fel.

Sunt foarte mulți evrei care gândesc în acest fel fără nicio intenție ascunsă sau fără niciun câștig pentru ei înșiși în Israel și în lume.

Asta este o consecință a spargerii spirituale. Reshimot (înregistrări informaționale) care apar în oameni, îi forțează să gândească și să vorbească așa. Nu poți să faci nimic cu ei. M-am întâlnit cu ei și am realizat că este pur și simplu inutil. O genă spirituală care stă într-o persoană, o controlează în acest fel.

Remarcă: Foarte mulți dintre anti-sioniștii evrei sunt suporteri arzători și inspiratori ai mișcării BDS, care pledează pentru un boicot economic ai Israelului, cesionare și sancțiuni împotrivă statului.

Comentariul meu: Ei nu sunt doar suporteri, ci participanți și leaderi ai acestor mișcări anti-semite. Însă ei nu se consideră pe ei înșiși anti-semiți.

De pe KabTV “Analiza sistematică a dezvoltării poporului Israel” 8/12/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: