Misiunea istorică a Israelului

Întrebare:  Cum vezi soarta Israelului? Nu poate să nu te preocupe, precum toți oamenii din lume, deoarece, în ciuda dimensiunilor mici, Israelul este în multe privințe în centrul multor conflicte și evenimente.

Acum toată lumea urmărește cu răsuflarea tăiată, când va fi anunțată următoarea fază a jurisdicţiei Israelului asupra teritoriilor și cum se poate încheia.

Răspuns: Da, am înțeles că problema cu teritoriile, în general, este complet în afara locului și pe lângă subiect. Pentru ce este, oricum? Totul este complet artificial. Teritoriile noastre ancestrale sunt încă mult mai mari. Ele se extind de la Nil la Eufrat. Acest lucru este descris în cărțile antice. Nu vom urmări granițele antice.

Cert este însă că Israelul are propria misiune istorică, pe care trebuie să o îndeplinească – să stea în fruntea reconstrucției spirituale a umanității. Sper că acest lucru va începe în secolul nostru, în timpul nostru.

Acest lucru nu va reduce în niciun fel rolul său. Dimpotrivă, va deveni mai semnificativ și etern. Israel este Israel, nu există nicio ocolire. Este o creatură spirituală care trebuie să trăiască și să predice de aici. Oamenii vor ajunge să înțeleagă, să accepte și să fie de acord cu acest lucru.

Din KabTV „Situația internațională de astăzi”6/18/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed