Oricine poate deveni evreu

Observatie: Unele dintre motivele antisemitismului sunt cosmopolitismul și globalismul, care sunt susținute de evrei.

Comentariul meu: Acest lucru provine din natura evreilor, deoarece evreii au abordat întotdeauna lumea într-un mod  integral. Lumea este un sistem integral care este interconectat la toate nivelurile. Provine din rădăcina lor spirituală.

Observatie: Există o altă afirmație interesantă, conform căreia antisemitismul este ca un virus în umanitate, ca un nor de ură care a umbrit conștiința oamenilor.

Comentariul meu: Atunci când a luat naștere statul babilonian, când oamenii au început să se unească și egoismul a început să se manifeste între ei,  imediat a apărut și tehnica corectării acestuia. Totul provine de acolo.

Tehnica unificării se numește Cabala. Un grup care este de acord să se conecteze se numesc evrei de la cuvântul „Yichud” (uniune). Toți ceilalți, care sunt împotriva acestui lucru sunt considerați națiunile lumii.

Remarca: De multe ori susțineți că acest lucru nu are nicio legătură cu naționalitatea.

Comentariul meu: Intr-adevar, nu există o astfel de naționalitate ca evreii. Potrivit lui Rambam, Avraam și-a adunat grupul din tot Babilonul.

Întrebare: Sa presupunem că dacă cineva se alătură acum metodologiei unității, va deveni evreu?

Răspuns: Da, oricine. Oameni de diferite naționalități care s-au alăturat acestui grup de-a lungul istoriei, de regulă, au devenit evrei foarte măreți. De exemplu, Rabi Akiva, Onkelos și mulți alții. Chiar și bunica regelui David a fost moabită.

Din emisiunea KabTV „Analiza sistematică a dezvoltării poporului Israel”, 22/7/19.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: