Suntem pregătiți pentru asta?

Aspirăm la unitate în viața noastră? Iubirea ne unește acolo?

Nu, și de aceea experimentăm toate necazurile noastre. Nu contează că plângerile externe ale lumii împotriva noastră sunt diferite. Există o cerere în spatele tuturor acuzațiilor: fericirea noastră este în mâinile voastre. Faceți ceea ce trebuie să faceți sau dispăreți pentru că, dacă voi nu o faceți, atunci nimeni nu are nevoie de voi.

Astăzi, această cerere răsună mai tare ca niciodată.

Suntem obosiți. Lumea este obosită. Crizele, războaiele, bolile și catastrofele ecologice au afectat atât de mult pământul, că gemetele sunt peste tot. Această cerere este pentru noi: pentru poporul Israel. Deveniți un singur popor. Arătați lumii că este singura modalitate de a trăi.

Și, de îndată ce vom începe să ne apropiem de realizarea acestei idei, atunci când vom face primul pas și vom conduce gândurile noastre spre unitate, când vom decide, în final, că nu putem supraviețui în alt mod, vom vedea imediat că se schimbă atitudinea față de noi, în timp ce lumea așteaptă un miracol. Și dușmanii noștri răi se vor retrage. Unitatea noastră îi va învinge. Va da forță armatei noastre.

Vom câștiga fără a face victime; înțelegeți asta pur și simplu! Copiii noștri nu vor fi uciși! Prin unitatea noastră, vom crea un dom impenetrabil în jurul lor, în jurul armatei noastre, în jurul întregului Israel. Vom emite o asemenea încredere, o asemenea fericire, încât toată lumea va dori să trăiască așa. Lumea întreagă!

De ce? Pentru că, făcând asta, ne vom apropia de Legea Unității care va conduce lumea. Legea Iubirii. Și asta ne va ajuta.

Deci, vom auzi de data asta?

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: