Ghidul pentru Cartea Zohar: Intrarea in Lumea Spirituala

Fragmente din viitoarea mea carte, Ghidul pentru Cartea Zohar

In lumea noatra ne nastem si crestem langa adultii care ne iubesc. Noi nu intelegem ce anume doresc ei de la noi, dar le urmam exemplul. Imitam toate actiunile si cuvintele lor, fara a le intelege sensul; intelegerea vine dupa aceea. Asa a aranjat natura: Invatam, mai degraba, prin participare, decat cu mintea noastra.

Video cip: Invata sa-L imiti pe Cel Superior

Acesta este cel mai natural mijloc care ne permite sa invatam despre lumea in care existam, si in acest fel intram si in lumea spirituala. Acelasi sistem este pregatit pentru noi: Avem un tata spiritual si o mama spirituala, care ne prezinta textul Cartii Zohar.

Chiar daca nu intelegem ce am citit, cititul in sine impreuna cu dorinta de a intelege si cu aspiratia de a ne dezvolta spiritual, ne dezvolta ca pe niste copii, si incepem treptat sa intelegem textul. Toate numele si toate titlurile pe care nu le-am inteles la inceput devin treptat mai clare. Incepem sa intelegem limbajul lumii spirituale la fel cum am invatat limbajul corporal de la mamele noastre.

Prin urmare, este nevoie sa stim ca nu cei destepti invata si ating lumea spirituala, ci cei care refuza insistent sa paraseasca Cartea Zohar, si care incearca sa se intoarca la ea din nou pentru a revela si intelege ceea ce incearca sa le spuna.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed