A vedea lumea în Lumina Creatorului

Nimic nu poate fi schimbat în această lume, cu excepţia percepţiei noastre asupra lumii. Lumea nu se schimbă, dar o persoană se vede în interiorul ei dintr-un unghi diferit şi lumea întreagă pare complet diferită: pozitivă, plină de lumină, fericire şi bine absolut.

Astăzi, lumea noastră este imperfectă, incomodă, nesigură, plină de provocări şi ameninţări datorită nivelului nostru de viziune. Singurul lucru care contează, cu adevărat, este apartenenţa noastră la grup, inclunzându-ne în măsura în care nu a mai rămas nimic din noi, oferindu-ne constant influenţei sale. Este nevoie de mulţi ani pentru a ne convinge că este adevărat, este nevoie de ceva timp înainte ca mici porţiuni de Lumină să înceapă să ne influenţeze. În acelaşi timp, totul depinde doar de noi.

Trebuie să continuăm eforturile noastre pentru a ne conecta la congrese şi la adunarea prietenilor, pentru a vedea cum eram înainte de adunare şi cum ne-am schimbat după ea, cum mă includ în ceea ce au devenit prietenii mei. Cum pot realiza acest lucru, pentru a face un salt potenţial care mă va duce la un nivel superior şi ne va permite să vedem lumea în Lumina Creatorului şi apoi, acesta va fi absolut?

Nu este nimic ce să putem schimba, cu excepţia viziunii noastre asupra lumii, deoarece singurul lucru care ar putea fi corectat sunt vasele noastre, Kelim, organele noastre de simţ şi lumea rămâne aceeaşi, lumea Infinitului, plutim doar în ea. Prin urmare, singurul lucru pe care putem să-l schimbăm este percepţia noastră asupra lumii.

Aş dori să vă fac să simţiţi diferenţa în împlinirea care este de un miliard de ori mai puternică decât ceea ce noi primim din stările materiale. De fapt, este adevărul, nu este doar un alt mod de a fugi de numeroasele probleme. Toate problemele şi obstacolele, tot ceea ce ni se întâmplă astăzi, atât pe plan intern, cât şi pe plan extern, se va transforma în lumina absolută. Vom realiza, în cele din urmă, această stare.

Din nou, mulţumesc grupului întreg mondial pentru susţinerea acestui congres şi în special, ţin să exprim profunda recunoştinţă grupului central israelian, care realizează o enormă muncă dedicată diseminării cunoştinţelor noastre. Nu este, exact, Cabala revelată, ci, mai degrabă, o muncă colectivă care favorizează trezirea omului în condiţii extrem de complicate, condiţii critice care ne sunt trimise de Creator. Creatorul joacă jocuri cu noi, organizând situaţii extreme, astfel ca noi să trecem prin “credinţa deasupra raţiunii” şi să avansăm cu ochii închişi, deasupra calculelor noastre. Asta este ceea ce face grupul nostru din Israel. Eu sunt extrem de recunoscător faţă de întregul grup din lume pentru sprijinul lor. Va mulţumesc tuturor.

Din congresul “Zorii unei noi lumi”, Bulgaria, prima zi, 01.11.2013, Lecţia 2

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: