Conventia Mondiala Zohar 2010

New York 7-9 Mai

Sunteti invitati sa va alaturati prietenilor din intreaga lume, pentru a descoperi impreuna o noua realitate.

Conventia Mondiala Zohar 2010 inseamna trei zile de studiu intensiv si ateliere de lucru pe tema Cartii Zohar , cu Dr. Michael Laitman si cu Institutul de Educatie si Cercetare – Bnei Baruch, deschis pentru toti cei care doresc sa simta realitatea eterna si completa.

Zohar-ul detine cheia pentru descoperirea realitatii complete, eterne, in care omenirea este unita in perfecta armonie, ca un singur suflet, in cel mai scurt timp posibil. Scopul Conventiei Mondiale Zohar este sa dea participantilor o farama din gustul acestei realitati si prin aceasta sa grabeasca progresul fiecaruia spre ea.

Conventia este pentru oricine, care are dorinta sa se schimbe pe sine si sa imbunatateasca lumea in care traim. In mod special sunt bineveniti studentii care invata in mod curent, singuri la Bnei Baruch, sau prin intermediul Kabbalah Tv . sau la Academia de Kabbalah.

Incepatorilor intru Intelepciunea Kabbalah sau in Cartea Zohar le recomandam sa parcurga cursul gratuit de Introducere, care le sta la dispozitie la Centrul de Studii Bnei Baruch (Learning Center). Sign Up For A Free Introductory CourseDiscuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed