Conventia Mondiala – Zohar 2010

            New York, 7-9 Mai

 

Sunteti invitat sa va alaturati prietenilor din intreaga lume pentru a descoperi impreuna o noua realitate. Conventia Mondiala – Zohar 2010 este un studiu intensiv de 3 zile si ateliere de lucru pe Cartea Zohar cu Dr. Michael Laitman si Institutul de Cercetare si Educatie Kabbalah Bnei Baruch, deschis tuturor celor care doresc sa simta realitatea eterna, completa.

Zohar-ul detine cheia pentru a descoperi realitatea completa, vesnica, in care omenirea este unita in armonie perfecta ca un suflet, in cel mai scurt timp posibil. Conventia Mondiala de Zohar este destinata sa ofere participantilor gustul pentru aceasta realitate, accelerand astfel progresul fiecaruia fata de aceasta.

Conventia Mondiala – Zohar 2010 este pentru oricine, care are dorinta de a se schimba pe sine si pentru  mai bine in lumea in care traim. Studentii care invata in prezent cu Bnei Baruch prin Centrul de Studiu Kabbalah Bnei Baruch, pe cont propriu sau prin intermediul Kabbalah TV sau la Academia de Kabbalah sunt bineveniti, in special.

In cazul in care cineva este nou in studiul Zohar-ului sau a Intelepciunii Kabbalah, va recomandam sa parcurgeti cursul introductiv gratuit pus la dispozitie de Bnei Baruch Kabbalah Learning Center. Inregistrati- va pentru un curs introductiv gratuit

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed