Corectia Vine Din Interior

Baal HaSulam, Shamati, Articolul 69, „In primul rand va avea loc Corectia Lumii”; El a spus ca la inceput va avea loc corectia lumii, apoi va urma salvarea completa ….ca mai intai se va corecta interiorul lumilor si apoi exteriorul lor….iar radacina lui Israel vine din interiorul lumilor.

„Israel” sunt toti aceia care se indreapta (direct catre Creator)Yashar-El, aceia care au punctul din inima.” In trecut, in vechiul Babilon, un grup de oameni au descoperit acesata dorinta si s-au izolat de ceilalti, iar grupul s-a denumit in functie de directia scopului sau. Mai tarziu acest grup a devenit o natiune care a trecut prin diferite stadii de dezvoltare.

Acum istoria se repeta, exista iarasi un grup care se organizeaza pe acelasi principiu si este se asemenea numit „Israel”, in acord cu directia sa de dezvoltare. El apartine partii interioare pentru ca exista dorintele Galgata ve Eynaim, vasele daruirii.

Acesta este intelesul „pentru ca noi am fost cei mai putin numerosi”. Insa, prin corectarea din interior, este corectat si exteriorul, desi in parti mici. Si exteriorul va fi corectat de fiecare data, pana cand exteriorul va fi corectat in intregime.

Astfel, este suficient sa corectezi ‚un procent” pentru a corecta intreaga lume, fiecare bit in parte si fiecare parte.

Asta inseamna ca trebuie sa gasim oameni care sa simta importanta scopului creatiei, a interiorului dezvoltarii. Ei vor trebui sa se conecteze astfel incat sa inteleaga spre ce se indreapta evolutia noastra. Prin conectarea si corectarea lor, ei vor trece la corectarea partii exterioare cat si la influentarea intregii lumi.

De aceea avem un congres in America, nu pentru diseminare, ci pentru oamenii care doresc sa descopere forta superioara. Noi ar trebui sa le oferim conditiile necesare pentru a se uni, astfel incat sa fie capabili sa implineasca corectia care apoi se va revarsa asupra intregii lumi.

Ei trebuie sa se simta responsabili pentru asta, deoarece partea din exterior nu poate actiona independent. Oamenii obisnuiti, de la conducatori si pana la oamenii simpli nu se pot corecta pe ei insisi. Doar aceia care au punctul din inima pot face acest lucru. Noi ne intoarcem catre ei explicandu-le ca aceasta corectie depinde de ceea ce ar trebui sa faca pentru a ajuta lumea.

Din Lectia de la New Jersey din 10/05/2012, Shamati #69

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: