Creatorul este ascuns, dar grupul este deschis

n realitate, „nu existǎ nimeni în afarǎ de El” și Creatorul ar dori să se reveleze creaturii. Cu toate acestea, în cazul în care El se reveleazǎ pe Sine, creatura nu va fi capabilǎ sǎ devinǎ independentǎ. Ea se va”vinde” mereu Luminii şi nu va putea sǎ se separe de ea.

Acesta este motivul pentru care este imposibil să se anuleze înaintea Creatorului, înaintea Luminii, pentru că eu sunt un sclav absolut al plăcerii. Oamenii știu cǎ ei înșiși, și în această viață, suntem în mod constant controlaţi de Luminǎ.

Pentru acest motiv Creatorul este ascuns, dar grupul este deschis. Deci, putem începe să comunicǎm cu el și chiar sǎ ne ridicǎm deasupra egoismului nostru, ceea ce ar fi imposibil împreunǎ cu Creatorul. Și în orice altceva, totul este la fel.

Cu excepţia fiinţei umane, numai Creatorul existǎ: nu existǎ nimeni în afarǎ de El.” Apoi, persoana descoperǎ cǎ nici nu existǎ. Este doar o singurǎ forţǎ superioarǎ care umple totul. Dar asta doar dupǎ ce persoana ajunge la acest lucru pe cont propriu.

Din Congresul de la Kharkov „Unindu-ne pentru a ne înǎlţa” 8/17/12 Atelierul 2

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: