Grupul de zece este capitalul nostru spiritual

939.01Pe măsură ce trece timpul, simțim o distanță tot mai mare fata de scop. Acesta nu este un motiv de dezamăgire, ci mai degrabă revelarea unei noi dorințe care trebuie simțită pentru a merge mai departe. Avansarea merge întotdeauna de la minus la plus, apoi de la un minus mai mare la un plus mai mare și așa mai departe.

Prin urmare, am nevoie de un grup care este întotdeauna lângă mine și care funcționează ca o baterie, ca un condensator. Tot ce am primit în coborâri și urcări este investit în grup. Mă ridic și cad, trec de la o stare la alta, dar toată munca mea se acumulează în grupul de zece. Și este la fel cu fiecare dintre prieteni și, datorită acestui fapt, atingem scopul.

Grupul de zece este un loc în care ne acumulăm toate eforturile, succesele și toate întrebările și răspunsurile. Cad și uit totul, nu înțeleg nimic, este chiar mai rău ca înainte și asta pentru că am trecut de vechea stare, am investit în grupul de zece și am început un nou grad, dintr-o pagina curată, cu un Kli gol.

Din Congresul Mondial de Cabala , „Descoperirea vieții în grupul de zece” 26.02.2021, „Măreția Creatorului in grupul de zece”, Lecția 2

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: