Orchestra de o mie de oameni

Intrebare: Conventia Mondiala Zohar incepe astazi. Cum ne putem pregati astfel incat sa primim cat mai mult posibil de la aceasta intalnire?

Raspuns: Toti participantii se vor aduna impreuna si holul va fi umplut. Toti vom incepe sa gandim si sa simtim simultan. Acum nu se intampla inca. Dureaza aproximativ o zi si schimbarea se va petrece in urmatoarea zi. Este o anumita inertie in relatiile dintre oameni si abilitatile lor de a se simti unul pe celalalt. Intotdeauna ia ceva timp.  Aduce cu o orchestra simfonica: fiecare cantaret isi acordeaza instrumentul inainte de concert si atunci cineva aude o cacofonie incoerenta a sunetelor. In aceeasi maniera trebuie sa ne acordam si noi si sa incepem sa simtim ceva impreuna.

Succesul conventiei depinde de noi, sa fim inspirati de aceleasi lucruri, crescand din ce in ce in coordonare cu fiecare. De obicei, starea este complet diferita in ziua a doua a congresului. Sper ca pana maine seara vom canta in acord complet cu fiecare din noi. Haideti sa lucram pana la sfarsitul conventiei si eu anticipez un urias succes.

Situatia este chiar unica. Se poate simti mai bine in fiecare zi, in special aici, in America, care trebuie sa vina in dezvoltarea spirituala cat mai repede posibil. Daca asta se intampla aici, cu siguranta se va raspandi in intreaga lume si intreaga lume va atinge un nivel al corectarii finale pe care trebuie sa o dobandim. Se poate intampla in cativa ani sau chiar luni, in loc de ani. Totul depinde de noi.

Totul se va releva in felul in care este descris in stiinta Kabbalah. Noi doar determinam viteza si maniera in care fiecare va atinge corectarea finala, daca vom trece, sau nu, prin aceste faze intr-un mod placut si bun.

Trebuie sa simtim ca conexiunile dintre noi reveleaza o noua senzatie, o noua realitate. Vom incepe sa simtim o forta noua care actioneaza asupra noastra si activeaza totul. Trebuie sa incepem sa o simtim in practica cel putin la un nivel mic, etapa initiala. Atunci vom avea ceva de daruit intregii lumi.

Asta este ce astept de la conventie. Trebuie sa fie un grup aici, nu doar o mie de oameni – un grup cu o singura dorinta, un gand, un scop si o inspiratie. Unitatea este o forta. Daca o realizam chiar intr-o mica, initiala masura, vom incepe sa simtim dimensiunile spirituale. Suntem foarte aproape de asta.

Totusi ca sa nu fie doar o simpla minunata senzatie, ci o revelatie spirituala, trebuie sa ne unim impreuna intr-o singura substanta spirituala, in daruirea comuna in care vom fi capabili sa descoperim singura forta – Creatorul. Este foarte real si este timpul astazi. Haideti sa o facem!

Din lectia 1, Conventia Mondiala Zohar, 7.05.10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: