Principiul care răspunde la toate întrebările

Noi constant trebuie să ne focusăm pe faptul că „Nu există Nimeni în afară de El” – doar pe acest subiect şi că nu există nimic în afară de el. Toate celelalte subiecte sunt pentru a susţine acest subiect în diferite moduri individuale.

Mai mult, aprofundez acest subiect pentru că Creatorul a produs toate sentimentele din mine. Acum, el îmi vorbeşte mie prin învățător, care este mesagerul lui şi nimic mai mult. Totul în jurul meu este manifestarea Creatorului în mine; eu însuşi sunt manifestarea Lui şi trebuie să răspund la ce se întâmplă în concordanţă cu acest lucru.

Cu cât o persoană înţelege şi ştie unicitatea acestui lucru, nu se deconectează de prieteni, de lume, sau de orice altceva, atunci cu atât mai mult va încerca să-l simtă în realitate.

Aceasta este unica forţă a naturii care se manifestă pentru noi în acest mod. În fiecare zi noi mărim revelarea integrităţii, interconectivităţii. Natura este integrală şi noi nu ar trebui să interferăm în niciun mod. Din contră, ar trebui să ne adaptăm la acest sistem. De aceea Kabbalah spune că trebuie să acţionăm în lumea externă: să oferim fiecăruia un nivel de trai normal, rezonabil, în general. În afară de asta trebuie să căutăm unitatea, şi prin unitate la cel Unic.

În acest mod, orice schimbări pe care ai vrea să le vezi, pot să vină doar prin acest subiectal unicităţii Creatorului. El determină totul: de ce noi ar trebui să fim uniţi, de ce ar trebui să reacţionăm la ceva în acest mod şi nu în altul, etc. Vom ajunge la răspunsul corect tot timpul în acest mod.

Din Convenţia Novosibirsk 8/12/2012, Lecţia 3

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: