Reîncǎrcarea cu Lumina Superioarǎ

Pentru a obţine cu adevǎrat rezultatul dorit în avansarea spirituală, trebuie sǎ folosim tot timpul alocat.

Acest lucru nu înseamnǎ câteva ore pe săptămână, câteva ore de diseminare sau orice alte activități. Trebuie să continuǎm aceeași muncǎ pe care am făcut-o în timpul atelierelor de lucru; ea continuă în toată lumea pe plan intern în timpul pauzelor, în timpul meselor, în timp ce călătoresc, indiferent de ce se întâmplǎ! Acesta este cel mai important lucru!

La urma urmei, o lecție de dimineață sau o întâlnire ca un atelier de lucru sunt ca o reîncǎrcare, ca şi conectarea la sursa de alimentare. Când vă conectați cu grupul, atrageţi Lumina Superioarǎ cǎtre voi; vǎ încǎrcaţi și puteţi funcţiona în siguranţǎ pentru 20 de ore. Dupǎ aceasta veniţi înapoi.

Acest lucru este necesar o dată pe zi! În caz contrar, conexiunea spiritualǎ este întreruptǎ. Cel puțin o oră pe zi, dar trebuie să existe o conexiune cu un grup fizic sau virtual, pentru Luminǎ; vǎ reîncărcați și continuaţi restul timpului pentru a lucra la această încǎrcare.

Acum, trecem treptat la un alt tip de muncă, ce este mult mai dificilǎ decât să stai în cercuri unul cu celălalt. În această muncǎ, există mii de tulburǎri diferite. Dar înţelegem că acestea nu sunt un obstacol, cǎ suntem înconjuraţi de Creator, care vrea ca noi să fim conectaţi la El tot timpul prin aceste tulburǎri. Și atunci vom vedea că acestea nu sunt tulburări, ci oportunități de a ne conecta pentru a amplifica semnalul. Să încercăm!

Din  Congresul de la Kharkov  8/19/12, Atelierul 7

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: