„Care este factorul cel mai important în creșterea copiilor pentru a fi ființe umane decente și onorabile?” (Quora)

Michael Laitman, în Quora: „Care este cel mai important factor în creșterea copiilor pentru a fi fiinţe umane decente şi onorabile?”

Cel mai important factor în creșterea copiilor este prioritizarea conexiunii pozitive între ei, care provine din absorbția exemplelor pozitive de la adulți.

Întrucât copiii învață de la părinții lor, atunci dacă reușim să ne îmbunătățim relațiile și, făcând acest lucru, întruchipăm un exemplu viu de conexiuni bine alese care să aducă rezultate armonioase – fericire, încredere, securitate, dragoste și grijă – atunci copiii urmează exemplul și construiesc în mod natural relații pozitive între ele și față de natură.

Conexiunile sociale pozitive sunt cheia realizării întregului nostru potențial ca ființe umane. Dacă ne pasă cu adevărat de creșterea copiilor noștri pentru a fi adulți sănătoși, fericiți, încrezători și siguri, atunci trebuie să ne îngrijorăm faptul că noi înșine ne îmbunătățim relațiile, deoarece acesta este cel mai important factor atât pentru viața noastră proprie, cât și pentru a copiilor noștri

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: