Dorinta copilului pentru Congrese lunare

Intrebare: De ce nu avem Congres o data pe luna?

Raspunsul meu: Trebuie sa construim un fel de legatura intre noi, care sa permita perceperea vietii noastre reale, deasupra lumii corporeale, iar viaţa noastra de zi cu zi sa ramana undeva mai jos. Apoi, am fi mereu inspirati si am simti maretia vietii vesnice, mult mai puternic decat in timpul unui Congres.

Nu se poate ajunge la Lumea Spirituala cu trenul sau cu avionul – aceasta este in noi. Trebuie doar sa evocam senzatia spirituala in interiorul nostru, in scopul de a simti realitatea spiritual, in acelasi mod in care simtim aceasta lume. Senzatiile noastre trebuie sa fie mai acute si trebuie sa deschida perceptia noastra asupra a ceea ce se intampla chiar aici, in sinele nostru.

Avem deja capacitatea de a face acest lucru, si in acest sens, ne vom gasi intr-o uimitoare aventura nesfarsita, astfel ca nu vom avea nimic de facut, decat sa ne minunam de expansiunea acestei unice aventuri.

Noi adultii trebuie sa pregatim terenul pentru tine, astfel ca tu vei fi gata de a intra in aceasta lume. Si vom incerca sa facem asta cat se poate mai bine.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: