Esența conflictelor dintre generații

Întrebare: Psihologii spun că motivul conflictelor între generații este inegalitatea dintre tați și copii. Crezi că pot exista relații de prietenie între ei? La urma urmei, de obicei, există o anumită desconsiderare față de copii din partea taților: „Ce înțelegi?” Și la fel cu copiii. Pot fi ei pe picior de egalitate?

Răspuns: Nu, părinții și copiii nu trebuie să fie egali. Acest lucru ar dăuna doar copilului. Ar trebui să fii prietenul său mai mare. Nu doar un prieten, ci un prieten senior.

Întrebare: Adesea, centrul conflictului dintre generații este problema libertății față de normele și valorile generațiilor anterioare. Fiecare generație își schimbă valorile și, acest lucru duce la dezacorduri. Sunteți de acord cu această afirmație?

Răspuns: Bineînțeles. Aparțin ambelor societăți, cunosc bine ambele generații și, prin urmare, sunt absolut de acord cu acest lucru.

Întrebare: Există valori universale care ar putea reduce decalajul dintre generații?

Răspuns: Valoarea ar trebui să fie mai presus atât societatea religioasă, cât și cea laică. Ea constă în fuziunea absolută cu natura integrală, care este Forța Superioară, cea mai mare valoare, cea mai înaltă calitate. Prin urmare, trebuie să explorăm această natură și să fim conectați la ea.

Din KabTV „Era post-Coronavirus”, 21.05.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: