Profesie post-coronavirus

Întrebare: Ce sfaturi le puteți oferi tinerilor, mai ales în era post-coronavirus? Ce profesii vor rămâne și unde să își concentreze eforturile?

Răspuns: Cred că cel mai important lucru în viitor va fi ceea ce întreaga societate are nevoie. Acesta va fi punctul central.

Fiecare persoană ar trebui să știe de ce va avea nevoie societatea pentru a-și asigura pentru sine locul de muncă potrivit, abilitățile și educația potrivite. Prin urmare, nu este nimic mai important decât să ai o educație adecvată și să devii o persoană care îi poate educa pe ceilalți.

Cu alte cuvinte, munca socială care vizează consolidarea tuturor membrilor societății, in transformarea societății într-un sistem integral și corect, este cel mai important lucru. Astfel de oameni vor fi întotdeauna necesari. Aș sfătui tinerii și persoanele de orice vârstă să învețe exact acest lucru.

Aceasta este o profesie de care oricine are nevoie in mod personal, nici măcar pentru muncă, ci pentru participarea și integrarea corectă a sa și a tuturor celorlalți în societate.

Din emisiunea KabTV  „Era post-Coronavirus”, 04.06.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: