Vaccinul este deja acolo în fiecare inimă

Principalul lucru în lupta împotriva coronavirusului este să înțelegem boala în sine. Până când nu înțelegem în ce stare ne aflăm, nu vom putea să mergem înainte la următoarea etapă spre vindecare. Până la urmă, natura nu ne va da un leac miraculos care ne va permite să terminăm cu virusul și să uităm de el.

Scopul naturii nu este ca să ne ghideze prin boală și să ne vindece. Natura vrea ca suferința de la virus să ne constrângă să revelăm factorul uman din el, adică deconectarea și relațiile rele dintre noi.

Și apoi vom corecta atitudinea unuia față de celălalt pentru a începe să ne facem griji de ce cred și simt alți oameni, vom înțelege ce este în inimile lor. Dacă nu stabilim o astfel de relație, vom suferi de la coronavirus sau de la alți viruși care sunt în spatele lui într-o linie lungă. Epidemia nu se va termina deoarece suntem într-o eră nouă și suntem obligați să corectăm atitudinea oamenilor față de alții.

Fiecare stare rea este rezultatul urii dintre noi. Chiar realizarea acestui lucru servește deja ca începutul tratamentului. Dacă umanitatea aude acest mesaj, asta este deja jumătate din leac. Nu avem nevoie de toate aceste vaccinuri. Fiecare țară încearcă acum să fie prima care da drumul unui vaccin împotriva coronavirusului, nu pentru a vindeca umanitatea ci pentru a face bani cu el.

Asta este exact acțiunea opusă. Fiecare țară vrea să vândă un vaccin. Nu este mândră de faptul că poate salva toată umanitatea, nu oferă nimănui: “Luați vaccinul nostru și vă tratați!” Nu, ea spune “Cumpără asta”. Adică aici acționăm exact invers de cum ne direcționează această lovitură. Și astfel vaccinul nu va aduce nicio îmbunatățire.

Dar deja avem un leac pentru coronavirus, avem un vaccin. Și este foarte simplu: o atitudine bună a unuia față de celălalt neutralizează toți virușii. Ai vrut un vaccin? Îl ai! Toată lumea are un leac pentru virus în inimile lor. Folosește-l! Nimic nu este necesar în afară de asta.

Acest antivirus din inimă este iubirea, unitatea, apropierea inimii. Este cel mai de încredere medicament care distruge toți virușii. Haideți să facem încercări clinice așa cum încercările vaccinelor sunt testate acum. Vom organiza un grup în care oamenii încep cu adevărat să se apropie unii de alții și ne asigurăm că ei nu sunt afectați de coronavirus.

Și în asta o femeie, cu inima ei de mama, are un rol special. Dacă femeile ar vrea cu adevărat să scape de coronavirus și să realizeze că asta a fost posibil mulțumită eforturilor lor unite, ar face-o.

Altfel, epidemia va crește deoarece vara s-a încheiat și copiii se întorc la școală. Și apoi va veni vremea sărbătorilor, a adunărilor și a rugăciunilor festive. Dacă lăsăm totul așa cum este nu va fi niciun final al loviturilor. Natura nu va ceda.

Suntem într-o eră nouă numită “ultima generație” și trebuie să ajungem să iubim pe aproapele nostru ca pe noi înșine. Doar asta poate să fie un leac pentru toate bolile care o așteaptă acum  pe umanitate în toate formele. Nici măcar nu știm de unde să așteptăm loviturile, dar ele vor veni.

Sperăm că toate femeile de peste tot din lume să ne audă și să înțeleagă că în inima fiecărei persoane și în special în femei, este o putere care poate salva pe toată lumea. Pare că relația dintre oameni nu are nicio conexiune cu virusul, cu chimia și biologia, dar în fapt are. Relația noastră are puterea ascunsă, cea mai înalta și, prin urmare, doar prin corectarea lor noi putem să facem față la viruși. Altfel vom suferi toți și mai presus de toți, femeile.

Înțelegerea că virusul apare ca un rezultat al conexiunii egoiste dintre noi, iar relațiile bune distrug virusul și servesc ca medicament – exact această cunoaștere deja va începe să ne vindece. Relațiile bune sunt sursa la tot binele și lipsa unei asemenea conexiuni este sursa la tot răul și coronavirusul este menit să ne-o dovedească.

O femeie, așa cum face o mama, ar trebui să direcționeze întreagă familie să îi trateze cu bunătate pe ceilalți. Vă aduceți aminte cum mama ne-a instruit, trimițându-ne la scoală sau mergând prin curte: “Fi un copil bun, nu te bate și apoi nici ei nu-ți vor face rău. Traversează strada doar pe trecerea de pietenoi. Ai grijă de alții, ajută-i și apoi și ei te vor ajuta”. Asta se numește a fi un “copil bun”. Așa că haideți să fim toți copii buni. Și femeile, mamele, trebuie să ne spună asta. Până la urmă nu pierdem nimic prin asta!

De ce învățăm copiii să se comporte bine pe strada și au încredere că le va face bine? Deoarece noi știm că bunătatea evocă bunătate în schimb. Și este la fel aici, haideți să devenim mai buni unii cu alții și să vedem cum ajută. Și dacă dintr-o dată nu distruge coronavirusul, atunci ce pierdem prin limitarea egoismului nostru un pic, care ne aduce atât de multe probleme?

Se merită să încercăm medicamentul care este deja în noi. El există deja, nu trebuie să inventăm nimic. Și sunt sigur că dacă noi folosim acest medicament care este în inima noastră, vom înfrânge toți virușii.

De pe KabTV “Femeile în lumea nouă” 8/30/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: