Crizele sunt o consecință a dezechilibrului în natură

Întrebare: Acum în multe țări oamenii au început, încet, încet, să iasă pe străzi, să umple cafenelele și să meargă la cumpărături. Poate această ieșire din casă să fie numită ieșirea din criză?

Răspuns: Nu. Ieșirea din criză înseamnă că noi înțelegem cu adevărat ce înseamnă să fii în criză, să ieși din ea și să fi deja ieșit din ea. Până acum noi nici măcar nu ne-am afundat în ceea ce s-a întâmplat cu noi.

Nu cunoaștem natura virusului, cum să scăpăm în totalitate de el, dacă are alte forme, dacă se repetă, etc. Prin urmare, noi nu putem susține cu încredere că știm unde suntem.

Totul este ca de obicei: o persoană vrea să trăiască pe cât de convenabil, confortabil și simplu posibil.

Nu ne mai putem permite să stăm acasă și, prin urmare ei spun că noi “ieșim din criză”, fugind din locul în care am stat închiși pentru o perioadă. Dar eu nu am să spun că prin asta noi scăpăm cu adevărat de criză.

Adevărul este că criza este o consecință a presiunii naturii asupra noastră, care vrea să ne vadă conectați integral cu toate părțile sale. Nivelele sale inanimate, vegetative și animale lucrează împreună la unison. Și datorită defectului egoismului uman, natura ne aruncă afara din cadrul ei, ne pune afară din ea.

Prin crizele sale și cataclisme, tsunami-uri, vulcani, uragane și cutremure, natura indică faptul că noi am trezit forțe foarte rele, dezechilibrate în ea și nu vrem să fim partea să integrală. Pentru a face asta, noi trebuie să devenim interdependenți, interconectați între noi. Dar nu vrem asta și nu o putem face; prin urmare umanitatea are probleme.

Acum am ajuns la un punct unde natura începe să ne împingă spre fericire cu o nuia.

Așa că tot felul de viruși sunt activați, care în mod inevitabil ne vor împinge spre conexiune, spre o atitudine mai corectă fața de noi și natură. În viitorul apropiat asta va deveni mai clar, până când noi înțelegem cum să ne comportăm.

Întrebare: Sentimentul crizei este un sentiment care conduce lumea rău?

Răspuns: Sentimentul crizei sunt acele forțe compulsive ale naturii care se manifestă pe ele însele pentru a echilibra perturbările egoiste pe care le-am provocat în natură.

De pe KabTV “Fundamentele Cabalei”, 5/10/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: