Adu întreaga lume la echilibru

Noi existăm într-o lume unde lucrează legile integrale care guvernează nu numai lumea noastră și universul nostru ci întregul sistem al universului care include cinci lumi superioare. Ele trebuie simțite, văzute și formate în percepția noastră și în viziunea asupra lumii. Toate acestea ne sunt date nouă.

Dacă lucrăm în mod incorect cu acest sistem, fără să luăm în considerație obiectivitatea, integralitatea sa și interconexiunea tuturor parților sale, reiese a fi o situație foarte rea pentru noi. Noi simțim opusul, o reacție foarte neplăcută de la el.

Acest așa numitul “feedback” vine la noi pe nivele diferite, depinzând de ce distorsiuni aducem sistemului general. Noi vedem în prezent această reacție în forma coronavirusului.

Nu putem să spunem că acesta este un lucru rău deoarece acesta ne aliniază, ne avansează. Însă pe de altă parte, tot este neplăcut pentru noi. Defapt de mulți ani noi am fost la etapa numită ultima generație unde simțim în mod clar că trăim într-o lume integrală. Această lume ar trebui adusă la normal, la un sistem întreg, complet. Această muncă este atribuită omului.

Prin urmare, dacă începem să ne comportăm în mod normal, noi vom revela acest sistem.

Atunci când îl tratăm în mod incorect, adică atunci când nu mergem spre el prin conexiunea dintre noi înșine și să ne apropiem de el și când noi nu percepem natura ca un sistem integral, atunci el în mod automat reacționează la asta și sunt tot felul de obstacole, așa cum le vedem.

Dar acestea nu sunt obstacole, din contra, ele sunt influențe care ar trebui să ne direcționeze în mod diferit. Astfel este un virus în lume care ne face să stăm acasă și să comunicăm mai puțin între noi deoarece între noi sunt relații rele, egoiste. Noi trebuie să ne comportăm în mod diferit.

Toate acestea sunt calculate în mod explicit de către natură din moment ce suntem parte a imaginii integrale generale. În acest fel ne avansează virusul.

Eu cred că în viitorul apropiat vom simți asta tot mai mult, vom deveni mai apropiați între noi și ne vom înțelege între noi. Vom șterge un număr imens de profesii nenecesare din lume, vom înceta să tratăm Pământul ca pe ceva cu o pivniță din care putem să scoatem tot ce vrem.

Vom înceta să tratăm atmosfera, apa și oceanele ca și cum ele sunt părți nefolositoare ale naturii.

Eu nu cred că vom putea să ne aducem pe noi înșine la o interacțiune adecvată cu natura înconjurătoare foarte repede. Prin urmare, eu aș spune că ar trebui să fim pregătiți pentru faptul că această condiție va continua pentru următoarele cinci sau șase luni.

Acesta va fi un sistem foarte lung, serios de interacțiuni rigide dintre noi și natura integrală până când noi începem să înțelegem că trebuie să ne lepădăm de multe profesii și ocupații, să închidem afacerile nenecesare și să luăm din natură doar ce este necesar pentru existența normală și nu mai mult.

Prin comportamentul nostru, noi perturbăm ecologia, echilibrul dinamic al naturii, atât de mult că niciun sistem nu îi poate face față. În general, noi trebuie să ne comportăm în echilibru cu lumea din jurul nostru.

Apoi totul se va calma și noi vom începe cu adevărat să simțim lumea, sfera ei superioară prin echilibrul integral – sfera de guvernare numită “Creatorul”.

De pe KabTV “Fundamentele Cabalei”, 4/5/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed