Apel la oamenii obișnuiți

Nu fac apel la acei oameni care se ocupă de putere și bani. Mă orientez către oameni obișnuiți, către cetățeni obișnuiți, explicându-le la ce formă de relații ar trebui să ajungă societatea noastră, ce legături ar trebui să existe între noi, astfel încât să nu existe viruși.

Acest lucru nu necesită intervenția guvernelor și finanțatorilor, poliției, instanțelor etc. Este necesar doar ca cetățenii obișnuiți să înțeleagă ce le va aduce beneficiu.

Lumea ni se dezvăluie ca o lume integrală și dacă ne raportăm la ea conform adevăratei ei forme, atunci vom beneficia datorită ei.

Dacă există un sistem în fața mea cu care nu pot lucra, desigur, nu îl voi putea folosi corect. Dacă sunt familiarizat cu acest sistem, cu forțele care lucrează în el, atunci îl pot controla. În caz contrar, invadăm sistemul naturii și îl distrugem pe tot.

Când încerc să privesc lumea ca pe un sistem integral, unde toată lumea este conectată, descopar  brusc că percepția mea despre realitate se schimbă: voi vedea cum toate conexiunile sunt blocate și mă alătur acestora. Acest lucru îmi va permite să mă implic în sistem și să simt forța acționând în interior.

Totul este conectat într-un singur sistem: natura neînsuflețită, plantele, animalele și oamenii. Dacă vrem să trăim bine, trebuie să ținem cont de acest lucru.

Din prima parte a Lecției zilnice de Cabala, 5/4/20, „Conectarea lumii în ultima generație”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed