Armele vor rugini

Din pagina mea de Facebook Michael Laitman 4/18/20.

Coronavirusul este începutul unei schimbări în bine. Limpezirea aerului și a apei, noile noțiuni apărute în mintea liderilor despre armistițiul mondial și venitul de bază universal, indică faptul că vântul schimbării suflă în lume și mulți îi răspund.

Este posibil să nu simțim încă, dar timpul războaielor și al armelor a trecut. Nu vor dispărea dintr-o dată, ci treptat, cu toate acestea suntem deja în pragul unei noi ere în care armele vor rugini și se vor dezintegra.

Copiii noștri vor înţelege că lumea este integrală, rotundă, iar schimbarea are loc. Ei vor ști că nu poți acționa cu rea voință și nici să nutrești gânduri rele faţă de alții, fără să plătești un preț pentru asta.

Lumea pentru care ne pregătește COVID-19  este una în care oamenii au tot ceea ce le este necesar, sunt împăcați cu ei înșiși și unii cu alții, iar natura îi tratează cu bunătate. Este o lume a responsabilităţii și grijii reciproce. Tot ce trebuie să facem este să accelerăm apariția sa, deoarece cu cât va veni mai devreme, cu atât mai repede va dispărea virusul.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: