Ascultați ce vă spun eu, natura!

Există doar o singură forță globală, a naturii și ea ne trimite acest coronavirus, pentru a răspunde în mod adecvat și a corecta realitatea.

Întâi de toate, trebuie să înțelegem că virusul vine din sistemul general și integral al naturii, care reacționează în acest fel datorită faptului că noi, oamenii, suntem în dezechilibru cu el. Prin urmare, natura caută să ne echilibreze cu forța.

Natura ne spune, prin acest parazit, acest virus: “Ați ajuns la o formă integrală. Sunteți uniți în egoismul vostru pe întregul glob. Ați devenit deja o singură umanitate – minunat! Acum am să încep să vă arăt prin acest virus, că sunteți un singur organism dar nu sunteți OK. Începeți, puțin câte puțin, să vă vindecați!

“Dar trebuie să vă gândiți cum să răspundeți la acest virus care afectează întreaga umanitate și întreagă planetă. Trebuie să acționați împreună. Uniți, acționați împreună, începeți să schimbați sistemele guvernamentale din fiecare țară, relațiile dintre țări și relațiile din societate.

Uniți-vă ca unul, un singur corp și apoi acest virus va dispărea fără urmă.

“Altfel nu va pleca. Va veni în diferite alte forme, cu tot felul de modificări, până când eu, natura, vă voi face pe toți să deveniți o singură societate unde toți se completează, se sprijină și sunt prietenoși unul cu altul. Am să vă presez cu tot felul de viruși, într-atât încât veți fi forțați să vă conectați unul cu altul și să vă conectați cu mine, natura.”

Asta este calea suferinței care este numită “Beito” (“la timpul ei”), în cursul dezvoltării naturale. Dar mai este o cale a accelerării timpului (Ahișena) în care, prin studiul înțelepciunii Cabala, înțelegem ce trebuie făcut. Apoi construim relații bune între noi, începem să ne educăm pentru a deveni o singură umanitate.

Din partea a 2-a a lecției zilnice de Cabala 4/3/20, Scrierile lui Baal Hasulam, Shamati 1, “Nu este nimeni în afară de El”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: