Ce crezi că ar trebui să facă acum SUA ca răspuns la ca răspuns la Covid 19? (Quora)

Michael Laitman pe Quora: Ce crezi că ar trebui să facă acum SUA ca răspuns la ca răspuns la Covid 19?

Nu numai SUA, dar toate țările ar fi înțelept să înțeleagă că umanitatea se îndreaptă către o integrare din ce în ce mai mare și ar trebui să-i urmeze exemplul.

Photo de Nick Bolton pe Unsplash

Pentru a progresa armonios către creșterea conexiunii globale, avem nevoie de o învățare regulată care să ne îmbogățească înțelegerea conexiunii noastre dincolo de granițele naturale și, de asemenea, să ne conducă la înțelegerea faptului că noi, oamenii suntem elementul cel mai dăunător din natură. Trebuie să învățăm cum să nu mai provocăm distrugeri și să devenim mai echilibrați cu natura.

Condițiile de distanțare socială ale noului coronavirus ne oferă timp pentru o introspecție foarte importantă în această direcție: putem vedea acum modul în care ne-am legat unii de alții înainte ca acest virus să erupă și că, în timp ce suntem închiși în casă, ne putem revizui conexiunile dintre noi astfel încât să ieșim din această perioadă pregătiți pentru relații sociale mai pozitive.

Prin urmare, educația care ne aduce la o legătură mai pozitivă este ceva la care toate țările ar fi înțelept să acorde prioritate în această perioadă pentru a putea ieși într-o lume mai echilibrată, mai pașnică și mai armonioasă.

Împreună cu educația care îmbunătățește conexiunea, țările ar trebui să asigure nevoile de bază ale oamenilor pentru alimente și locuințe. Familiilor ar trebui să li se asigure un anume venit pe cap de locuitor, scutind toată lumea de presiunea de a face bani. Mai mult, alimentele și locuințele ar fi cel mai bine asigurate în mod direct și nu prin transferul de bani în conturile bancare ale persoanelor, deoarece astfel s-ar asigura că oamenilor li se oferă nevoile esențiale de viață și nu că vor risipi surplusul.

Industriile și finanțele neesențiale ar trebui întrerupte între timp, adică fără tranzacții și fără acordarea sau plata împrumuturilor. Deocamdată toate ar trebui să înghețe pur și simplu.

Va trebui să avem grijă de nevoile noastre de bază și să avem la dispoziție materiale de studiu care să ne ajute să îmbunătățim conexiunile dintre noi și care să ne învețe să conștientizăm starea noastră din ce în ce mai interdependente cu întreaga lume. Când vom experimenta o astfel de stare în mod armonios, atunci vom înțelege în mod optim condițiile actuale în care COVID-19 ne-a plasat și ieșirea noastră din pandemie ar fi într-o lume mult mai bună.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed