Ce este în neregulă cu „Terapia prin cumpărături”

Întrebare: Trebuie să ne satisfacem în mod constant dorințele. Ai spus că, la încheierea carantinei, oamenii vor pierde nevoia de a se satisface cu tot felul de cumpărături, etc.

Dar putem vedea că acum, când a început o ușoară relaxare, oamenii au început să inunde restaurantele și magazinele pentru a umple vidul acumulat. Știu chiar eu că ‘terapia prin cumpărături’ este un lucru plăcut, destul de accesibil multora. Ce este în neregulă cu acest lucru și de ce ar trebui să se încheie?

Răspuns: Nu este vorba despre a fi bine sau rău. Evaluez totul în legătură cu obiectivul pe care ar trebui să-l atingă individul și societatea în ansamblu. Prin urmare, nu pot spune că acționăm corect, ne comportăm corect.

Natura va trebui să ne corecteze și să ne direcționeze exact către obiectivul final al dezvoltării. Iar aceasta nu se întâmplă stând în cafenele, restaurante, baruri sau alergând după reduceri, dar lucrând la noi înșine, învățând împreună cum să ne apropiem unul de celălalt pe plan intern și crearea unui singur sistem din noi înșine, ca toată natura neînsuflețită, vegetativă, animată și întregul cosmos. Nici măcar nu ne putem imagina cât de mult sunt conectate în toată diversitatea lor.

Prin urmare, trebuie să înțelegem că ar trebui să fim conectați la acest sistem și să nu-l privim din exterior ca niște creaturi superioare, stăpânii vieții. Trebuie să știm ce ni se întâmplă, ce anume vrea natura de la noi.

Și dorește o unitate absolută între noi, astfel încât să fim ca o singură persoană cu o singură inimă și, în același timp, conectați la nivelurile ei neînsuflețite, vegetative și animate, adăugându-le nivelului nostru de „om”. Atunci totul împreună va fi un sistem integral complet închis.

Din „Post-Coronavirus Era” de la KabTV, 23/04/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed