Ce indică coronavirusul?

Întrebare: Dezvoltarea umanității de astăzi este reacția stupidă și disproporționată la o problemă absolut naturală? Până la urmă, virusul este o altă boală, nu amenință distrugerea întregii populații. De ce este o asemenea agitație în jurul lui?

Răspuns: Virusul arată umanității cât este de mică și irațională; încă este în “scutece” și foarte repede cedează panicii. În principiu, noi trebuie să înțelegem că aici calculul nu este cu boala și cu moartea, ci pentru a arata oamenilor cât de mult ar trebui să-și schimbe relațiile.

“Dă-te mai departe câțiva metrii de mine, nu te întinde, nu respira în fața mea, nu ne sărutăm și îmbrățișăm. Noi nici măcar nu ne apropiem între noi, este interzis.”

Virusul ne arată la ce distanță interioară ar trebui să fim unii de alții, în mod interior! El ilustrează din afară cum această distanță este sigură pentru mine; la această distanță noi nu ne putem face rău unii altora. Apoi începem să ne gândim ce ar trebui să facem? Prin urmare, știința Cabala este revelată și explică ce să facem.

De pe KabTV “Fundamentele Cabalei”, 3/22/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: