Ce ne va învăța coronavirusul

Întrebare: Coronavirusul ne face să ne fie teamă să ne apropiem unii de alții . Nu duce asta la o separare mai mare între oameni?

Răspuns: Virusul nu ne face să ne distanțăm mai mult unii de alții ci să realizăm cum ar trebui să ne apropiem unii de alții în mod corect.

Până acum, ca egoiști, noi ne-am apropiat de alții pentru a-i folosi în beneficiul nostru, așadar, virusul ne împinge mai departe unii de alții. În viitorul nu foarte îndepărtat, el ne va învăța cum să stăpânim intenția corectă, mișcarea interioară unii spre alții astfel încât noi ne vom apropia fără să ne facem rău unul altuia. Vei vedea asta în curând.

Coronavirusul este foarte complex și cu multiple fețe. Nu este pur și simplu un virus ci un program foarte înțelept de la natură care se manifestă în noi și ne face să ne reprogramăm pe noi înșine în termeni ai relațiilor noastre.

Întrebare: De ce a apărut virusul acum, mai degrabă decât, să spunem, acum un an?

Răspuns: În general, această întrebare există tot timpul. Nu sunt sigur cum să răspund la ea. Doar că impactul nostru asupra naturii ajunge la un anumit prag, punct în care noi îi provocăm influențele ei negative asupra noastră. Adevărul este că nu este negativ; din contră, ne corectează, miscându-ne înainte.

De pe KabTV “Fundamentele Cabalei”, 4/5/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: