Ce se vă alege de noi?

Remarcă: Vedem că virusul a schimbat oamenii. Erau toate aceste alergături: unde să te duci să te odihnești, unde să zbori, cumpărând bilete de avion în avans, ce să cumperi, cum să te îmbraci. Toate acestea ocupau gândurile centrale ale oamenilor.

Astăzi, omulare un viitor de neînțeles, are anxietate, ceva a fost născut în el, și începe să se întrebe: “Ce se va alege de mine?”

Comentariul meu: Acum, apare în oameni o întrebare legată de viitor. Ni s-a părut tot timpul că viitorul se mișcă alături de un fel de pași egoiști de dezvoltare. Acum asta nu mai este adevărat și în viitor nu va fi așa; totul se termină. Virusul mănâncă acest viitor și, prin urmare nu știm cum să îl construim.

Remarcă: A fost tot timpul o dezvoltare liniară a egoismului încât mâine ar putea să fie ceva, poimâine ar putea să fie altceva.

Comentariul meu: Ar putea să fie chiar mai mult, va fi chiar mai bine! Să zburăm pe stele. “Și merii vor înflori pe Marte”, etc.

Doar 20 – 30 de ani au trecut; uită-te la ce s-a făcut cu Pământul, cu spațiul și cu totul! Nu este nicio soluție nicăieri! Asta este o dezamăgire teribilă a întregii umanități în sine. Aceasta este o schimbare uluitoare.

Dar asta este minunat! Într-un final începem să îndepărtăm voalul de pe ochi. Egoismul ne-a orbit: eu am să îl construiesc pentru tine; am să o fac pentru tine! Haide, uită-te! Mergi la mare, peste granițe! Uită-te câte fete frumoase! Uită-te ce muzică este! Uită-te la ce se face! Ce viață! Asta este tot.

Remarcă: Deci când auzi că nu va fi nicio viață, asta este ceea ce ne spune egoismul nostru. Din contră, va fi în regulă, dar egoismul nostru spune: nu va fi nicio viață.

Comentariul meu: Da. Așadar îl salutăm. Egoismul ne mișcă înainte.

Întrebare: În ciuda faptului că acum ne pictează întunericul complet. Tu numești asta înainte?

Răspuns: Ni-l pictează corect deoarece ne simțim așa în interiorul lui.

Întrebare: Deci dacă urmăm calea egoistă pe care am urmat-o până acum, este un abis înainte?

Răspuns: Da, dar în natură, până la urmă, asta este făcută în avans ca să se termine totul bine oricum. Nu poate să fie în viața noastră, în lumea noastră, în această natură astfel încât totul este atât de stupid cu o înfundătură dincolo de care nu este nimic. Se renaște, la fel cum toate etapele și vremurile se renasc în natură.

Pasul viitor determină întuneric deoarece nu este întuneric. Ceea ce pare ca întuneric înainte de sus este deja un pas viitor care se va simți ca întuneric astăzi deoarece noi încă nu suntem determinați să vedem acest pas.

Când aruncăm o privire bună asupra întunericului, dintr-o dată vom vedea: acesta nu este întuneric, acestea nu sunt nici măcar siluete, acestea nu sunt nici măcar niște stări semi-întunecate. De fapt este o lumină imensă! Aceasta este o lume nouă.

Întrebare: Cel mai înalt pas ne-a fost coborât acum? Pentru noi pare să fie întuneric absolut acum. Vrem să trăim așa cum am trăit, dar nu mai putem să trăim așa cum am făcut-o. Ce se poate face acum? Să ne agățăm de el?

Răspuns: Trebuie să îl acceptăm așa cum este și să încercăm să ne adaptăm la el; ceea ce este în el este cel mai bun. În acest fel ne vom reeduca pe noi înșine.

Întrebare: Care este următorul pas?

Răspuns: Este o lume nouă în care o persoană va exista în forțele binelui, ale conexiunii, dăruirii și iubirii. Se apropie și, prin urmare ne pare întuneric. Dar totul este în regulă. Virusul ne va ajuta.

Întrebare: Acest impuls din spate ne conduce exact la această etapă? Ne conduce în mod definitiv spre această etapă?

Răspuns: Da. Virusul cu adevărat ne definește întreaga noastră viață. Noi toți suntem doar viruși. Putem să spunem că suntem făcuți din ei. Chiar oamenii de știință spun așa. Prin urmare trebuie să vedem schimbările corecte în natura noastră în acest lucru.

Întrebare: Dacă eu acum mă direcționez chiar un pic spre acest pas cu gânduri bune, voi încerca să fiu în ele?

Răspuns: Apoi tu te vei adapta la el rapid, cu ușurință și nu vei simți deloc că este un fel de tranziție abruptă în următorul pas.

Întrebare: Deci lumea viitoare este bună și strălucitoare?

Răspuns: Vine este deja aici. Hai să o luăm! Hai să nu facem deloc nicio virusologie. Vom lucra toți împreună să ne adaptăm unul la celălalt. Dintr-o dată acest virus va fi între noi ca o legătură. Vom începe să ne simțim între noi mai aproape de inimile noastre. Totul va trece.

De pe KabTV “Știri cu Michael Laitman” 6/22/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: