Ce știe un cabalist?

Întrebare: Mulți oameni din lume, chiar și cei care nu sunt familiarizați cu Cabala, cred într-un fel de forță superioară, un Dumnezeu. La ce crezi că se roagă? În ce fel diferă rugăciunea lor de a ta ca si cabalist?

Răspuns: Cert este că, aflându-se la nivel corporal, ei cred pur și simplu într-un fel de forță superioară, minte superioară, predestinare superioară, planuri, obiective, etc.

Ei cred, dar un cabalist știe. El simte. Pentru el, este următorul nivel de existență, în care se află deja.

Întrebare: Și ce știi si noi nu știm?

Răspuns: Simt existența în afara corpului, pentru că de fapt trupurile noastre nu există. Este necesar să vă neutralizați egoismul și atunci veți înceta să mai simțiți greutatea acestui corp, care vă atrage și vă controlează. Veti începe să simțiti cum sufletul va controleaza și va conduce.

Întrebare: Și cum te rogi pentru cei care s-au infectat cu coronavirus sau sunt bolnavi de alte boli?

Răspuns: Nu mă rog pentru ei. Încerc doar să spun tuturor ce fel de oameni ar trebui să fim: amabili, interdependenți, simțind că suntem conectați cu o natură superioară, astfel încât să nu încălcăm legile comunicării corecte a naturii și, în acest fel, să ajungem la o stare de bunătate, reciprocitate și iubire, astfel încât toate fărădelegile noastre, pretențiile inițiale reciproce și mânia să fie acoperite de iubire.

Aceasta, în principiu, este o rugăciune. Îl rog pe Creator să-mi ofere puterea de a acoperi toate atitudinile negative față de oameni, față de lume, cu cele pozitive. Nu să le îndepărteze, ci in special să le acopere: „Iubirea va acoperi toate păcatele.”

Întrebare: Ce ti-ai dori în această perioadă dificilă?

Răspuns: Mi-aș dori ceea ce fac dintotdeauna: cât mai multă forță posibil să fac bine lumii în măsura și în modul în care Creatorul mă conduce.

Din emisiunea KabTV „Coronavirusul schimbă realitatea”, 26/03/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: