Ce va motiva oamenii să lucreze împreună?

Întrebare: Economiștii arată astăzi spre motivația angajaților ca la una dintre cele mai mari provocări. Condițiile de la locul de muncă, bonusurile și măririle de salariu nu mai funcționează. Baza motivației s-a schimbat recent, în special în era coronavirusului. Ce sfat poți să dai oamenilor care nu pot găsi motivație în ei înșiși?

Răspuns: Eu cred că noi în curând vom ajunge la o asemenea stare când oamenii vor începe să urle în agonie ca lupii la luna. Apoi ei vor înțelege că au nevoie de cea mai serioasă motivație, putere și abilitate de a ieși din starea lor de lipsă absolută de speranță. Ei vor începe să caute pe cineva care le poate da această motivație, iar ei vor veni la noi.

Întrebare: Studiul arată că un sef care are abilitatea de a asculta un subordonat este de 13 ori mai probabil să motiveze un angajat să rămână la locul lui de muncă decât este salariul. Crezi că asta are un viitor? Până la urmă, pentru mulți, plata este singurul motiv pentru a lucra.

Răspuns: Nu. Vom ajunge la o asemenea stare când o persoană este satisfăcută de condițiile sale materiale atât de mult că nu va avea motivația să lucreze ca un sclav. El va începe să se uite doar la o componenta creativă în munca sa. Cred că vom ajunge la asta în curând.

Întrebare: Care este, în opinia ta, cea mai eficientă cale de a motiva o echipă de muncă?

Răspuns: Conexiunea și realizarea unui scop special este în mod precis în unitate, unde straturi imense de muncă asupra propriei persoane și cu alții sunt revelate. O persoană va începe să reveleze asemenea posibilități interioare ale sale și ale altora că va vedea ce evenimente incredibile au loc în și în jurul ei.

Întrebare: Deci oamenii care fac muncă de colaborare vor lua energie din faptul că ei lucrează bine împreună?

Răspuns: Nu numai. Dacă ei sunt legați în mod adecvat între ei, atunci ei vor găsi printre ei o stare emoțională, spirituală, superioară care le dă o recompensă pe care nu o vor vedea în nicio profesie. Ei vor percepe totul direct din dorința pentru realizarea de sine într-o echipă.

De pe KabTV „Abilități de management” 8/28/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: