Consecința Coronavirusului: Divorțuri crescute în China

Observație: După cum știți, în China oamenii sunt foarte disciplinați. Li s-a spus să stea în apartamente închise și au stat. Li s-a spus să poarte măști, așa au făcut. Totul este foarte precis acolo. Prin urmare, virusul a început să scadă și China revine la normal.

Dar există o altă problemă. Oamenii au stat în interior pentru o perioadă îndelungată de timp. Soțul cu soția și așa mai departe. Acum a început o avalanșă de divorțuri în China.

Orașul Fuzhou a introdus chiar o limită de doar 10 divorțuri pe zi. Acestea sunt consecințele virusului: prăbușirea familiilor, ruperea relațiilor dintre oameni.

Comentariul meu: Oamenii din China sunt diferiți în general. Lucrau 15 ore pe zi. Deodată sunt împreună în aceste 15 ore. Poți înnebuni! Nu se cunoșteau unii pe alții.

S-au cunoscut doar când au interacționat acasă. Asta-i tot. Deodată au văzut: Aceasta-i soția mea? Nu era suficient doar să întreb: cum te cheamă? Aceasta este măsura în care multe persoane nu interacționează între ele în prezent.

Dacă interacționează, atunci nu este unul cu celălalt. Ce zici de bucătărie? Ce vom mânca? Ce este aici și ce este acolo? Asta este, în afara mea. În afara ta și în afara mea. Ceva între noi.

Întrebare: Nu pare că virusul s-a dovedit a fi un test al relațiilor de familie pentru oameni?

Răspuns: Da, nu aveau relații de familie. Au fost siliți să-și facă o familie, să se căsătorească. Au ajuns împreună. Deși trăiau împreună de 20 de ani, aceasta nu se numea viață. Acum se dovedește că acest lucru se numește viață și familie. Nimeni nu este de acord.

Întrebare: Sunteți cunoscut ca un adversar al divorțurilor. Întotdeauna spuneți că este ultima soluție. Una extremă pentru că familia are copii și așa mai departe.

Totuși, cum coexistă oamenii? Acum mulți sunt în această stare — împreună în spații închise și, brusc, încep să se observe unii pe alții, după cum spuneți. Cum pot ei să nu-și destrame viața împreună?

Răspuns: În primul rând, trebuie să acceptăm faptul că noi toți nu suntem îngeri. Toți suntem răsuciți de soartă, de forța superioară. Nimeni dintre noi nu este sfânt. Firește, nici măcar nu ne cunoaștem între noi. Nu ne cunoaștem pe noi înșine. Prin urmare, vă puteți schimba de multe, multe ori în viața voastră. Dar când ai copii, ești responsabil pentru ei.

Nu contează care este relația ta cu soția sau soțul , aveți o responsabilitate pentru copiii pe care i-ați născut. Nu o poți cumpăra cu bani. Trebuie să participați la formarea, creșterea și educația lor.

Deci, puteți da milioane copiilor voștri, dar totuși, ei nu vă vor considera tată dacă nu sunteți cu ei. Dimpotrivă, tu și întreaga familie puteți muri de foame, dar dacă sunteți alături de ei, vă vor considera tată și nu vă vor învinovăți pentru că i-ați părăsit.

Prin urmare, divorțul este cel mai final, aș spune chiar, dincolo de final, tărâm necunoscut. Dacă există copii, nu aș permite divorțurile. Dacă nu există copii, atunci aceasta este o altă problemă.

Vorbește cu mulți, mai ales cu tații care și-au părăsit copiii și întreabă-i cum relaționează copiii cu ei? Vei auzi (am auzit de nenumărate ori în viața mea) că copiii nu l-au aprobat niciodată ca tată pentru că i-a părăsit. I-a lăsat! Nu s-a despărțit de mamă, ci i-a părăsit! Ei percep acest lucru ca o trădare. Nu o poți plăti cu bani. Cu nimic!

Observație: Vedeți ce a făcut virusul. Totuși, o persoană ar trebui să-și pună aceste întrebări.

Comentariul meu: Acest lucru se datorează faptului că nu există o educație adecvată. Acesta este motivul pentru care ei privesc familia ca atare. Virusul ne face dreptate arătându-ne treptat, expunând întregul nostru sistem ca fiind complet inacceptabil pentru existența rasei umane.

Educația este ceea ce are nevoie omenirea. Toate resursele, tot ceea ce se eliberează acum, cu excepția celor necesare existenței, trebuie folosite pentru educație.

Din „Știri cu Dr. Michael Laitman” de la KabTV 18/03/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: