Coronavirus: aceasta este realitatea

Comentariu: Mulți oameni spun că problemele unesc oamenii. Există multe exemple în acest sens în istorie.

Acum oamenii văd contrariul: nu numai că coronavirusul nu ne-a unit, dar a exacerbat conștientizarea inegalității noastre.

Există familii care sunt în carantină în apartamente mici și sunt cele care sunt cazate în vile de 500 de metri pătrați. Există o mare inegalitate.

Răspunsul meu: nu contează. Ambii sunt în carantină. Și oricum, ei înțeleg că virusul i-a distanțat unul de celălalt. Ca o mamă ai cărei copii se comportă urât și se bat, iar ea îi trimite în camere separate și spune: „Să nu te vezi cu fratele tău! Fiecare rămâne în propria cameră! ”

Asta a făcut virusul cu noi: „Nu știți să cum să lucrați corect între voi, creați întreprinderi inutile, poluați mediul – stați acum liniștiți! Asta este!”

Nu este bine? Vedeți cât de părintește ne tratează. Cred că ne-a făcut o favoare uriașă. A îndepărtat toate oamenii și a spus: „Nu mai faceți lucruri stupide! Nu mai poluați mediul! Nu vă mai faceți rău reciproc! Stați cuminți. Învăţaţi să staţi liniştiţi şi să tăceţi. Acesta este cel mai bun lucru pe care îl puteți face. ”

Și așa este într-adevăr. Lumea a devenit mai curată. Lumea a devenit mai liniștită.

Comentariu: Nu cred că vor fi mulți care vor fi de acord cu tine.

Răspunsul meu: Nu contează. La urma urmei, aceasta este realitatea dată. Puteți vorbi despre motive, dar nu puteți nega că este așa, este un fapt.

Din emisiunea de pe KabTV „coronavirusului schimbă realitatea”,26/03/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: