Coronavirus ne reconstruiește viața

Este posibil să se ajungă la corecție evitând în același timp cele zece plăgi din Egipt? La urma urmei, natura ne-a provocat deja trimițându-ne coronavirusul și, în mod natural, ne așteptăm la multe alte provocări.

Coronavirusul ne-a făcut deja să renunțăm la toate angajamentele economice. După ce carantina este ridicată, vom vedea că majoritatea întreprinderilor care nu erau esențiale nu vor fi repuse în funcțiune.

Întreaga industrie se va micșora deoarece nu va mai exista cererea anterioară de combustibil și electricitate. Prima prioritate va fi să le oferim tuturor nevoilor vieții, adică mâncare și adăpost. Totul va fi mai modest, nu va fi nevoie să transportăm fructe exotice din alte părți ale lumii, deoarece putem crește local, în sere, tot ce avem nevoie. Lumea va lua o nouă formă.

Majoritatea oamenilor vor fi angajați în studiu și vor lucra la conexiune. Lucrul la conexiune va deveni obiectivul nostru principal și, orice altceva va fi îndreptat doar către furnizarea tuturor necesităților pentru construirea acelei conexiuni: alimente, îmbrăcăminte, educație, canale de comunicare. Totul se va învârti în jurul conexiunii.

Putem vedea deja cât de mult un virus nou ne-a modificat viața. Coronavirusul poartă cu el o cantitate extraordinară de informații despre cum ar trebui să ne organizăm viața.

Acest lucru va dura încă un an sau doi, ca în toate procesele de tranziție, când la început există schimbări puternice în amplitudinea lor, apoi fluctuațiile se diminuează treptat, pe măsură ce procesul se stabilizează.

Prin urmare, sper să nu ne aștepte războaie sau mari probleme. Oamenii vor începe să se schimbe intern chiar și fără ele. Micuți viruși care nu pot fi văzuți au avut deja un impact major asupra noastră. În fiecare zi, există schimbări pozitive care apar în interiorul unei persoane.

Din partea a patra a Lecției zilnice de Cabala din 14/06/20 „Obligativitatea diseminării Înțelepciunii Cabala celor mulți”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: