Coronavirus: umanitatea nu-și poate reveni

Întrebare: Vor exista consecințe spirituale ale coronavirusului? Acum omenirea suferă, este speriată și încă nu a ajuns la concluzii serioase.

Răspuns: Omul încă este în confuzie: unde voi lucra, unde vor studia copiii mei, cum va merge totul, cât o să mai stau acasă etc. Și aici apar o mulțime de întrebări: ce-i cu soția, cu copiii? Îi văd foarte rar. Acum însă, încep să-mi recunosc copiii și soția.

Acest lucru nu este simplu. Vom mai sta împreună câteva luni și dacă nu desfășurăm o activitate serioasă de educație cu populația, familiile vor începe să se destrame.

Observație: Dar acestea, nu sunt prognoze foarte bune.

Răspuns: Ce se poate face? Când oamenii se regăsesc brusc într-un spațiu mic, încep treptat să-și arate reciproc diferite laturi ale egoismului. Acest lucru nu este ușor de înțeles.

Dar eu cred că organizând diverse ateliere, conversații și cursuri, diseminând tot ce este posibil pe site-urile noastre, vom putea preveni lovitura.

Întrebare: Totuși, cum se poate ca fiind în carantină, oamenii să nu se ucidă între ei?

Răspuns: Dimpotrivă, vom educa lumea astfel încât apropierea fizică dintre noi să ne conducă la o conexiune interioară, spirituală. Atunci oamenii vor simți apariția unei noi Forțe numite Creator.

Se spune în Tora: „Soțul, soția și Creatorul între ei”. În acest fel, îl putem descoperi pe Creator chiar și între soț și soție. Totul este între noi.

Dintr-o lecția din 22.03.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed