Coronavirusul curăță umanitatea

Întrebare: Este Coronavirusul o guvernare individuală sau generală a Creatorului?

Răspuns:  Coronavirusul este manifestarea guvernării generale a Creatorului, deoarece am intrat într-o stare de dezvoltare numită „ultima generație”. Aș clarifica, numind-o ultima generație egoistă, care trebuie să se ridice de la nivelul egoist de dezvoltare la cel altruist.

Întrebare:  Se spune că tot ce este ȋn lume, se întâmplă în folosul omului. Simți că virusul a venit în beneficiul tău?

Răspuns:  Simt că virusul este o binecuvântare, care curăță întreaga umanitate. Lumea noastră era ca iadul și acum trecem prin purgatoriu. Următorul pas este paradisul, atunci când vom fi complet uniți unul cu celălalt prin conexiuni pozitive, care va fi forma finală a existenței umane.

Întrebare:  Ce schimbări interioare a adus virusul în viața ta?

Răspuns:  A provocat restructurarea comunicării cu studenții mei. Văd modul ȋn care asta este spre bine. Acum sunt conectat cu toți, în acelaşi mod.

Înainte aveam fizic, 300 până la 400 de studenți, iar restul erau în mediu virtual. Virusul a făcut ca toți elevii mei să fie în mediu virtual. Vă vorbesc acum din biroul meu și mă bucur să-mi continui astfel lecțiile, în anii rămași. Asta permite studenților, care sunt milioane, să mă asculte prin sistemele oferite de internet.

Din KabTV  “Coronavirusul schimbă realitatea” 3/26/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: