Coronavirusul schimbă realitatea, partea a șaptea

Pot contracta Coronavirusul oamenii care țin pasul cu planul naturii?

Ȋntrebare:  La recenta Convenție de Cabala din Israel, mii de oameni s-au unit. Imediat după aceea, a început epidemia globală. Ne-am conectat și am văzut ce s-a întâmplat. Noi am fost cauza?

Răspuns:  Nu, nu noi am fost cauza. În primul rând, focarul a apărut înainte de convenţie; doar că nu era atât de evident.

Am fost siguri că nu se va întâmpla nimic cu participanții la convenție. Întrucât zeci de mii de oameni din întreaga lume s-au conectat între ei fizic și virtual prin eforturi corecte, nu a existat niciun pericol.

Sunt sigur că niciunul dintre prietenii noștri, oriunde s-ar fi aflat, chiar dacă a participat la un congres oglindă, nu s-a îmbolnăvit. Nu au fost probleme, cu nimeni.

Și cum ar fi putut fi, doar ne-am adunat pentru a ne conecta în conexiuni reciproce tot mai bune. Avansăm împreună cu planul naturii; prin urmare, nu putem fi infectați de virusul care afectează conexiunile egoiste dintre oameni, societăți și țări.

Ȋntrebare:  Este posibil să deducem următoarea formulă: cei care vor învăța să se conecteze corect între ei, nu vor fi afectaţi de acest virus?

Răspuns:  Da. Vă dau cuvântul că așa este. Trebuie să înțelegem că pot exista și excepții, cazuri individuale pe care le putem analiza, ca să vedem de ce s-a întâmplat acest lucru în rândurile noastre. Cu toate acestea, nu cred ne vom confrunta cu un număr mare de cabaliști afectați de virus. Este imposibil. Vom aștepta și vom vedea.

Din KabTV „Coronavirusul schimbă realitatea”, partea a 7-a 3/12/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: