Coronavirusul schimbă realitatea, partea a șasea

Ce ar trebui să știe omul într-o lume nouă?

Întrebare: Ce ar trebui să știe omul în lumea nouă în care ne-am trezit?

Răspuns: Există o singură acțiune bună – apropierea dintre oameni și o singură acțiune greșită – respingerea și distanțarea unul față de celălalt.

Întrebare: Dacă știu care este scopul existenței și cauzele coronavirusului, mă va ajuta la ceva?

Răspuns: Este foarte simplu. La urma urmei, coronavirusul sau oricare alte probleme care se vor manifesta între noi, sunt doar rezultatele conexiunilor noastre incorecte. Prin urmare, nu este necesar să fii înțelept și să înveți ceva special. Este suficientă doar o demonstrație a legăturilor noastre incorecte.

Întrebare: Să zicem că o persoană a ascultat programul nostru. Ar trebui să spună: „Deci, de acum încep să îi tratez pe toți bine”?

Răspuns: Acest lucru nu îl va ajuta pentru că nu-și poate schimba natura. Oamenii se pot schimba doar plasându-se în mod regulat sub o influență pozitivă. Pentru a face acest lucru, trebuie să ne ascultăm în mod regulat canalul de studiu, să îl lăsăm să ne curețe gândurile și sentimentele.

Întrebare: Spui că trebuie să învățăm să fim într-o legătură corectă?

Răspuns: Desigur!

Întrebare: Este posibil să ne întoarcem la vechea lume în care am trăit și acest virus să nu se sfârșească?

Răspuns: Desigur!

Întrebare: Cu toate acestea, există opinia că peste câteva săptămâni vremea se va încălzi și totul va fi bine. Cine știe? Umanitatea a trecut prin numeroase astfel de cataclisme.

Răspuns: Atunci va veni altceva, diferit. Natura nu ne va lăsa în pace. Se va întâmpla din senin, ca și acest virus. Cine ar fi crezut că va apărea? A apărut atât de brusc, pe neașteptate. De exemplu, când am început Convenția Mondială de Cabala din Israel, spre sfârșitul lunii februarie, practic nu era nimic. Și când am terminat-o, o săptămână mai târziu, panica se instalase deja în Israel și în toată lumea.

Din KabTv „Coronavirus schimbă realitatea” Partea 6 12/03/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: