Coronavirusul se întoarce

961.2 Coronavirusul se va întoarce inevitabil. Nu am tras concluziile corecte din primul val al pandemiei și va veni al doilea val. Tot ce am înțeles de la primul val este că ar trebui să rămânem acasă și dacă ieșim, ar trebui să purtăm o mască și să păstrăm distanța dintre noi. Și desigur, acest lucru nu este suficient pentru a ne corecta starea.

Prin urmare, inițial nu mă așteptam ca virusul Corona să dispară rapid. Acesta a fost doar primul val și urmează un al doilea după el și deja se întâmplă. Nu doar o repetare a valului, ci noi mutații ale virusului, dintr-o nouă sursă. Iar mai aproape de iarnă, cred că va fi un al treilea val.

Este foarte posibil ca aceste valuri să vină cu o frecvență mare, din când în când, pentru a ne învăța că trebuie să facem ceva în cele din urmă cu noi înșine. În caz contrar, virusul ne va deconecta de viața normală pe care am avut-o înainte. Va trebui să schimbăm întreaga rutină a vieții, economia, industria, formele de muncă, îngrijirea copiilor și formele de comunicare și interacțiune.

Virusul afectează totul, deoarece întreaga noastră lume este construită pe connexiunea  dintre oameni. Pandemia izbeste tocmai această legătură dintre noi. Vom începe acum să simțim din ce în ce mai mult cât de mare este o perturbare calitativă a acestui blocaj al conexiunii. Pandemia nu ne permite să comunicăm nici măcar cu măști.

Virusul va suferi mutaţii într-o asemenea măsură încât vaccinările vor înceta să funcționeze, astfel încât să începem să ne gândim care ar trebui să fie natura vaccinării, ce ar trebui să facă și cum ar trebui să ne pregătim pentru a nu suferi lovituri grele. Trebuie să începem să devenim mai deștepți!

Valurile pandemiei sunt ca plăgile egiptene care ne împing să ne ridicăm deasupra egoismului nostru, să ieșim din puterea Faraonului. Aceasta este direcția acțiunilor, gândurilor și conversațiilor noastre? Ne dăm seama că virusul Corona este aceeași plagă pe care a trăit-o poporul Israel în Egipt: sânge, broaște, păduchi și orice altceva? Trebuie să trecem prin toate acestea, dar într-o altă formă.

Puteți încerca să închideți granițele, astfel încât virusul să nu pătrundă din exterior, dar acest lucru nu va ajuta, deoarece Creatorul își implementează programul Său superior. Virusul nu va dispărea și nu ne va părăsi, deoarece nu a provocat nicio modificare în noi până acum. Și așa va trebui să învingă din nou și din nou poporul Israel și întreaga lume.

Prin corectarea sa internă, Israelul se poate vindeca pe sine și întreaga lume a pandemiei, servind drept medicament pentru întreaga societate umană. Dacă evreii încep să se trateze reciproc corect, pandemia va dispărea peste tot în lume și toată omenirea va fi vindecată.

KabTV “Conversaţie cu ziariştii” 6/24/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: