De ce este atât de dificil pentru noi să înțelegem că trebuie să ne schimbăm?

Întrebare: Natura imediat a reacționat la izolarea noastră. Oamenii trebuie să digere și să înțeleagă asta și apoi ei vor începe să se schimbe. De ce este dificil pentru o persoană să facă asta?

Răspuns: Egosimul ne închide în interior și de aceea nu aud, simt sau simt altă persoană. Pentru mine este ceva care nu există. Desigur, eu pot simpatiza cu el cumva, dar totuși, nu pe el îl simt, ci pe mine, percepția mea despre el.

Asta este problema. Deoarece eu simt totul egoist, în mine, eu îmi transform sentimentele asupra altuia și celălalt asupra mea.

Când ajungem la nivelul percepției lumii nu cu organele mele prezente de simț, ci mă ridic deasupra lor, de ex. obținem calitățile lumii integrale, noi începem să percepem lumea într-o formă complet nouă unde timpul, distanța și mișcarea nu contează, ci doar un singur sistem integral, care este numit sufletul sau Adam.

Începând să percepem lumea în acest fel, din acest moment înainte noi vom fi ghidat de abilitățile și acțiunile noastre într-un mod diferit.

De pe KabTV “Fundamentele Cabalei”, 4/19/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: