De ce oamenilor buni le este dat un destin greu?

Întrebare:  De ce oamenilor buni, drepți, curați, li se dă o mulțime de greutăţi în viață, greutăți legate de coronavirus și toate evenimentele similare, totuși, ceea ce se întâmplă în lume nu afectează deloc oamenii răi?

Răspuns:  Lumea noastră egoistă este atât de distorsionată încât să crezi că oamenii buni ar trebui să obțină doar lucruri bune și oamenii răi, doar lucruri rele, este absolut incorect.

Dacă oamenii buni, care par să se străduiască pentru bine, uneori au o soartă rea, lovituri ale sorții – acest lucru este destul de firesc. Până la urmă, ȋntreaga noastră lume este egoistă și rea. Și de aceea, nu ne putem aștepta la nimic bun, mai ales acum, când începem să intrăm în ultima etapă a corectării noastre, însoțiţi de o pandemie.

Acum vor exista astfel de transformări, care ne vor învăța în permanență cum să ne schimbăm noi înșine, pentru a fi în acord cu lumea integrală din ce în ce mai manifestă.

Întrebare: Dar putem să ne pregătim cumva pentru asta, să facem un fel de profilaxie?

Răspuns: „Profilaxie” este un cuvânt bun. Vă voi spune un lucru: suntem deja implicați în această prevenție

Ideea este că o persoană trebuie să se adapteze lumii viitoare, care se naște acum. Pentru aceasta, trebuie să devenim mai puțin egoiști. Prin urmare, virusul actual ne va zgudui și ne va face oameni complet diferiți. Mai mult, prin orice mijloace, atât dure cât și delicate, în funcție de modul în care vom ajunge așa. Asta este mai ȋntâi.

În al doilea rând, trebuie să învățăm cum să ne unim, deasupra egoismului nostru, în ciuda acestuia. Este foarte dificil.

Totul începe prin a realiza natura noastră ca fiind rea, împreună cu dorința de a ajunge la o relație corectă, bună, între noi.

Intrăm acum într-o astfel de stare, ȋn care forțele naturii ne vor educa foarte serios.

Din KabTV’“Împreună despre lucruri importante” 7/14/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: