Detectorul urii

Următoarea etapă a pandemiei este revelarea răului, spre care coronavirusul ne conduce. Vom înțelege că trebuie să păstrăm distanța unul faţă de celălalt, în conformitate cu separarea noastră internă. Treptat, conexiunea dintre lumea materială și lumea spirituală  va începe să se manifeste.

Prin urmare, nu cred că pandemia se va termina. Medicamentele vor apărea, dar nu vor ajuta și, dacă ajută la un virus, va fi doar pentru a dezvălui altul, chiar mai periculos.

Coronavirusul ne arată relația noastră internă unul cu celălalt în parametri externi: urăsc pe cineva „la doi metri” și pe cineva „la douăzeci”. Distanța de carantină reflectă ura care există între noi. Mi se interzice să mă apropii de cineva dacă nu îl tratez bine. Poate chiar vor inventa un detector care începe să bâzâie dacă te apropii prea mult de cineva.

Aceasta se numește revelarea răului pentru că văd cât de rău îi tratez pe oameni și că trebuie să-mi corectez atitudinea. Acesta va fi leacul pentru coronavirus.

În spațiul spiritual, apropierea noastră este determinată de legea asemănării calităților. Și de aceea ni se întâmplă astfel de evenimente în această lume. Câștigăm o nouă percepție a realității, deoarece mă pot apropia de tine sau îndepărta, în funcție de modul în care mă gândesc la tine: bine sau rău. Dacă vreau cu adevărat ceea ce este mai bine pentru tine, mă pot apropia din ce în ce mai mult. Dar numai până la o anumită limită, nu mai mult de atât! Simt granița dintre noi.

Suntem ca niște particule încărcate, într-un câmp spiritual, care nu se pot apropia sau îndepărta în mod arbitrar, dar mențin întotdeauna un echilibru între ele. Așadar, începem să ne simțim plutind unul față de celălalt, în măsura egalității calităților noastre sau a diferenței lor. Distanța se va schimba pe măsură ce se schimbă atitudinea și totul va deveni atât de evident încât ne va permite să ne corectăm rapid și să devenim ca un singur om, cu o singură inimă.

Nu va exista nicio diferență între noi – doar o dorință comună. Nu vor exista boli și viruși. Virusul se va dovedi util deoarece ne-a adus în această stare, într-o îmbrățișare comună.

Principalul lucru este să aflăm că avem nevoie de ajutorul forței superioare ascunse în natură. Această forță este sursa vieții și, prin urmare, a creat toate particulele creației și le dezvoltă, până când ajung la sensul vieții. Prin urmare, avem nevoie de această forță, care poate conecta plus cu minus la toate nivelurile, astfel încât să ne poată ajuta la nivel uman.

La nivel uman, această putere nu va veni de la sine, fără chemarea noastră; ne lasă libera alegere. Ne trezește doar apărându-ne ca o forță negativă, astfel încât să-i cerem să acționeze pozitiv între noi, așa cum se spune: „Soț și soție – Șechina între ei”. Pentru asta trebuie să cerem, să revendicăm și să ne rugăm împreună.

Avem o singură cale de ieșire: să ne corectăm, iar atunci conexiunea bună dintre noi nu va permite virusului să se manifeste. Până nu vom înțelege acest lucru, coronavirusul nu va dispărea. Acesta va renaște cu diverse modificări și ne va otrăvi viața, până când vom realiza că numai prin îmbunătățirea relațiilor dintre noi vom neutraliza virusul.

În caz contrar, virusul va trece de la oameni la animale și de la animale la insecte, la creaturi asa de mici, încât este imposibil să lupți cu ele. Virusul va fi peste tot! Acesta va fi transportat de gândaci, muște și păsări și ne va obliga să ne temem de fiecare țânțar. Și cel mai important, produsele vor fi infectate cu el.

Pot să mă închid într-o casă și să o transform într-o cetate, dar am nevoie de provizii în interiorul acestei cetăți. Și toate produsele vor fi contaminate, în orice sticlă de roșii, castraveți sau apă… pot exista viruși, peste tot. La urma urmei, toată lumea are egoism, ceea ce înseamnă că vom suferi cu toții. Este posibil să nu ies din casă, dar trebuie să respir și voi inhala viruși odată cu aerul.

Cum altfel putem fi împinși să spunem: „Destul! Suntem gata să facem orice, de dragul corectării”?

Din KabTV “Întâlniri cu scriitorii” 10/22/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed