Din adâncimile naturii

Întrebare: Există o categorie de oameni, adepți ai diferitelor teorii ale conspirației, care cred că toate virușii nu apar în natură, ci în laboratoarele Pentagonului care au propriile obiective speciale pe plan politic și economic.

Cum le explici acestor oameni despre conexiune, integritate, despre faptul că fiecare dintre noi ar trebui să se schimbe în acest sistem?

Răspuns: De obicei, nu fac apel la astfel de persoane. Am înțeles de unde au luat aceste gânduri și nu le învinovățesc. Provine din adâncurile naturii. Astfel de gânduri despre America și mai mult despre evrei, Israel, despre conspirația și secretul global sunt în natura umană.

Acest lucru provine de la faptul că un grup de oameni, numiți „Israel”, adică oamenii „orientați direct către Creator”, au înțelegerea integrității lumii. Ei au continuat să se gândească la asta, să discute și să dezvolte această tehnică. Se numește Cabala.

Iar omenirea nu a vrut să o accepte, pentru că a obligat-o să se ridice deasupra egoismului său, deasupra naturii sale. Prin urmare, s-a împărțit în două părți: cei care aspiră la integritatea lumii, la revelația unei stări bune, perfecte a naturii și a societății și, a doua, toți cei care sunt gata să asculte de egoismul lor și să facă ceea ce le dictează acesta.

Vedeți ce scriu în ziare și cum gândesc ei. Lasă-i să rămână așa, lasă virusul să își facă treaba.

Vom vorbi despre integritatea lumii, printr-o structură specială, închisă, din care putem trezi forțele bune ale naturii și, oamenii ceilalți vor începe să gândească altfel.

Vă doresc mult noroc, fie ca virusul să te treacă prin aer, să nu cadă pe nimeni și să nu se prindă de voi. Fiți sănătoși! Să ne gândim unii la alții, că toți vrem să iluminăm lumea și, astfel, să o ridicăm la o stare spirituală.

Din KabTv „Fundamentele Cabalei” 15/03/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: