Drumul de ieșire din ciclul vicios

Întrebare: Dacă publicitatea serviciilor publice cu valori anti-egoiste ar fi efectuată de dimineață până seara, ar afecta cumva o persoană?

Răspuns: Depinde de publicitate. Ar trebui să fie făcuta în așa fel încât persoana să vadă că este rentabil pentru ea, încât merită să fie așa.

De exemplu, arătăm că acesta este modul de viață al persoanelor aflate în închisoare și acesta este modul de viață al bolnavilor, iar acesta este așa și așa și în același timp arătăm consecințele tuturor obiceiurilor și acțiunilor proaste ale oamenilor de la toate nivelurile: femei, bărbați, adulți, chiar și copii. În general, acesta este un program de parenting preventiv.

Întrebare: În principiu, existau societăți în care excesele nu erau apreciate, erau considerate un păcat. Este acest lucru posibil in mod teoretic?

Răspuns: În opinia mea, acest lucru este necesar. Singura întrebare este cine o va face.

Întrebare: Nu există nimic mai important pentru o persoană decât opinia celorlalți. Opinia publică se formează prin intermediul mass-mediei. Dar asta este în mâinile celor bogați. Cum pot face reclamă valorilor anti-consumatoriste?

Răspuns: În epoca post-coronavirus, această problemă este deosebit de acută.

Comentariu: Cu alte cuvinte, încearcă să ne readucă la societatea de consum.

Răspunsul meu: Bogații nu au altă opțiune. Înțeleg că altfel nu vor mai rămâne cu nimic. Dacă oamenii încep să fie satisfăcuți de nevoile normale, atunci 80% din ceea ce umanitatea produce nu va fi necesar și se va înceta producerea ei.

În mod firesc, vom salva natura, aerul va deveni mai curat și ne va fi confortabil să trăim într-un astfel de mediu: mai ușor, mai rece sau mai cald, etc. Și de la ce anume se vor îmbogăți proprietarii?

Întrebare: Acesta este un ciclu vicios. În timpul primului val al pandemiei, oamenii nu au învățat nimic. Opinia publică nu s-a schimbat. Este în mâinile mass-mediei, iar media este în mâinile celor bogați. Și nu este profitabil pentru ei să își schimbe valorile actuale, deoarece trebuie să câștige în continuare. Care este soluția? Cum poate o persoană să schimbe societatea?

Răspuns: Societatea trebuie să lucreze la greșelile sale. Oamenii trebuie să înțeleagă că întoarcerea la trecut înseamnă repetarea acelorași greșeli și duce inevitabil la o criză și mai mare. Acum, că societatea a suferit o asemenea lovitură, trebuie să învețe ceva din ea.

Întrebare: Credeți că suferința va mai aduce unele schimbări la o persoană?

Răspuns: Fără îndoială. O vor face treptat. Chiar dacă societatea nu se schimbă în sine, cel puțin aceasta va deveni mai receptivă la cuvintele celor care propagă metoda schimbării lumii.

Din emisiunea KabTV „Post-Coronavirus Era” 5/7/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: