Epidemia se va termina când o terminăm noi

În fiecare zi auzim la știri despre milioane de cazuri de coronavirus și mii de morți. Pandemia continuă să se răspândească, iar la orizont nu apare niciun final. La început am sperat că o să treacă două săptămâni și epidemia se oprește. Dar astăzi nimeni nu se mai gândește așa. Se spune că nu există niciun leac pentru coronavirus și că cel mai probabil nu vom putea să creăm un vaccin.

Va veni o ușoară îndulcire însă nu va fi nicio protecție reală. Sunt deja exemple de astfel de boli. Fie se întorc regulat, fie ele circulă constant între noi. Așadar nu ar trebui să sperăm la sfârșitul pandemiei, care, așa cum se presupune acum, va avea loc într-un an sau doi. Se va termina când o terminăm noi. Depinde nu de timp, ci de munca noastră.

Lumea suferă datorită lipsei de mâncare, bani și placere. Dar dacă vrem o viață bună în care să avem lucrurile cele mai bune, trebuie să cunoaștem legile naturii și să le împlinim în mod adecvat. Legea principală a naturii este o dependență integrală, ceea ce înseamnă că suntem într-un singur organism. Dacă o parte din corp este stricată, ea suferă și întregul corp suferă.

Dar umanitatea acum este total despărțită, oamenii sunt separați unul de altul, de dăruirea reciprocă bună! Așadar, suntem ca un corp stricat care nu are nicio cale de a se întoarce la viață. Așa că noi trebuie să avem grijă de conexiunea noastră. Aceasta se numește ecologie adecvată, integralitatea naturii manifestată pe toate nivelele sale. Trebuie să ne conectam corect unul cu altul deoarece natura ne obligă să facem astfel.

Natura spune: “Vrei bani, respect, sănătate, hrană și distracție? Am totul pentru tine! Doar plătește. Cu ce? – Cu conexiunea ta”.

Din lecția zilnică de Cabala 9/24/20, “În ceea ce privește deasupra rațiunii”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed