„Există ceva de învățat din pandemia globală de corona, și nimeni nu realizează asta?” (Quora)

Michael Laitman, în Quora: „Există ceva de învățat din pandemia globală de corona, și nimeni nu realizează asta? „

Ar trebui să aflăm că acest coronavirus nu este doar o lovitură pentru sănătatea și economia noastră, ci a apărut pentru a ne transforma complet viața.

Pe o parte, mulțimea trece printr-o tranziție majoră. Pe de altă parte, dorim în mare parte să ne reînviem stilul de viață pre-coronavirus imediat ce descoperim un remediu pentru boală.

Prin urmare, trebuie să ne ridicăm conștientizarea pentru a vedea natura în acord cu privire la această pandemie pentru a o înțelege și pentru a simți  ceea ce se poate face.

Adică, coronavirusul nu există doar ca să ne oprească să fim unul cu celălalt în casele noastre și să ne țină la distanță de restul lumii și, de asemenea, să nu ne oprească să participăm la evenimente publice, şi aşa mai departe. A ieșit la suprafață pentru a ne îndruma să înţelegem delegarea de interdependențe și a interconectării noastre și în consecință pentru o viață cu mai multe responsabilități reciproce și consideraţie unul față de celălalt.

Cu o pandemie care rămâne mai mult timp între noi, avem posibilitatea de a ne servi unul pe altul și de a stabili între noi o legatură nouă, integrală și globală.

În afară de iubirea de sine, vom învăţa să fim responsabili faţă de muncă, faţă de un înţelept cu care sa fim în interdependență, în cazul în care conform voinței noastre, sper, de asemenea, că vom reuși să ne creăm toate astea în mod conștient  şi de bună voie, prin educație.

Cu alte cuvinte, în loc să se rezolve doar o problemă de îngrijire se dezvăluie brusc în fața ochilor noștri, că putem găsi soluţii pentru o evoluție superioară și că vom vedea că în timp ce intrăm într-o natură globală și integrală, că suntem în acord cu armonia şi cu o legătură perfectă între  noi şi natura.

Înțelegându acest lucru să ne imaginăm mai departe că putem vedea apoi pandemia coronavirusului ca o lecție pentru îngrijirea naturii făcută într-un mod foarte calculat. Este în mod similar cu modul de îngrijire în educația pentru copii, dacă sunt ascultate de bunăvoie sfaturile noastre, atunci ele se raportează favorabil la ei și sunt scutiţi de abateri diverse. Dacă sunt ascultate sfaturile noastre, atunci vor fi salvaţi de loviturile iminente mai mari pe care le putem prevedea, şi trebuie să ne acordăm mai strict și față de ei.

Aceasta este motivantă pentru îngrijirea mea, a elevilor și a organizației mele şi pot să investesc mai  mult în ceea ce privește cauzele principale ale pandemiei și în modul în care trebuie să folosesc situația pentru a ne reajusta abordarea la viață. Adică, învățând despre modul de îngrijirea naturii de către noi, putem intra în echilibru cu natura care nu ne va mai respinge, trăind mai mult și mai fericit, şi de o parte și de alta, de asemenea, salvând-ne de suferințele viitoare mai intense.

Astfel, sunt înțelepți care accepta coronavirusul ca un avertisment din partea naturii, folosind-l pentru a se aminti mai mult de natura. Adică, traducerea legăturii cu natura că este interdependentă și interconectată, pentru că ar putea să se realizeze conexiuni mod pozitiv, prin care se creează responsabilitățile noastre reciproce și de reconsiderare a unuia față de celălalt.

În cele ce urmează, nu există o pandemie sau un virus aici, ci o singură forță de îngrijire care este necesară şi care ca un părinte iubitor care este îngrijorat de soarta copilului, care trebuie îngrijit, şi este martor că acesta se poate extinde pe un curs negativ, adică  trebuie să acționeze mai agresiv pentru a observa ce vrea de la noi.

Într-un fel sau altul, vom putea să ne dezvoltăm și să devenim mai conectați pozitiv.

Întrebarea este necesară pentru a face acest lucru armonios activând mintea și inimile pentru a ne conecta pozitiv și prin reorganizarea vieților noastre, astfel încât să putem construi reciproc în mod esențial îngrijirea de care avem nevoie în acțiuni; sau, dimpotrivă, să navigăm pe vaporul de evoluție cu natura continuând să ne prindă, să dăm vigoare pentru a ne trezi prin circumstanțe dureroase.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed