Ghid de team building, partea a 2

Principiile team building-ului: importanța scopului

Întrebare: Trebuie să existe anumite reguli în grup care să-i întoarcă mereu pe oameni la valorile pe care le cultivăm aici și care nu există în lumea externă.

Prima regulă: cultivarea artificială a importanței acestor întâlniri, deoarece putem realiza doar împreună orice scop. Este necesară prezența activă a oamenilor la fiecare întâlnire, la fel ca și participarea lor la toate activitățile grupului.

Ce pârghii poate folosi grupul pentru a-i face pe toți să se simtă responsabili pentru fiecare în parte astfel încât oamenii să recunoască importanța întâlnirilor, chiar dacă nu o simt întotdeauna?

Răspuns: Dar ce va primi o persoană de aici? Mai întâi m-aș întreba ce am de câștigat din faptul că mă angajez activ în toate aceste întâlniri, adunări și ieșiri în societate, în care încercăm să propagăm conexiunea integrală dintre toți membrii societății.

Ca atare, fiecare persoană trebuie să primească o înțelegere clară a faptului că sănătatea sa și aceea a copiilor săi, a societății, bunăstarea tuturor, protecția la coronavirus și la orice altă nenorocire depinde doar de gradul de unitate socială și toți încearcă să facă această societate cât mai sănătoasă.

Din emisiunea KabTV “Organizarea aptitudinilor” 6/18/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: