Hipnoza poate schimba valorile societății?

Întrebare: Consideri ca este corect să se folosească diverse manipulări ale conștiinței umane, în special hipnoza, pentru a schimba valorile în societate.

Răspuns: Nu, acest lucru nu va ajuta absolut deloc, deoarece societatea nu se schimbă în același timp. Poate fi hipnotizata, așa cum spun ei, dar nu se poate schimba singura.

Acest lucru se întâmplă doar sub influența unei forțe externe a naturii, atunci când ne străduim foarte clar, în mod intenționat, să schimbăm valorile sociale, cunoscându-ne starea noastră prezentă și viitoare.

Forța externă a naturii nu se află în noi. Pur și simplu puterea bunătății și a iubirii este cea care susține toată natura și o dezvoltă. La urma urmei, totul s-a dezvoltat din materie neînsuflețită din care au apărut ulterior natura vegetală și animală, iar apoi oamenii.

Forța de accelerare dezvoltă constant materia în patru etape. Există în natură, dar nu în noi. Și trebuie s-o stimulăm pe noi înșine și să încercăm să ne corectăm constant pentru a o folosi în cel mai bun mod posibil.

Materia egoistă nu poate exista singura, trebuie să existe încă o parte de altruism in ea. Vedem asta în natură: evoluție – coevoluție, bine – rău, plus sau minus.

Prin urmare, metodologia cabalistă permite fiecărei persoane să apeleze la această forță a naturii și, sub influența sa, sa-si schimbe viziunea asupra lumii.

Din emisiunea KabTV  „Post-Coronavirus Era”, 5/7/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: