În diversitatea caleidoscopului deciziilor

Întrebare:  Astăzi, coronavirusul nu numai că ia mii de vieți, ci are și un impact imens asupra economiei mondiale.

Fiecare țară reacționează diferit acestei situații. În SUA și Europa sunt luate măsuri fără precedent pentru a sprijini ocuparea forței de muncă și cererea consumatorilor. În special în SUA, Senatul a decis să aloce două trilioane de dolari pentru stabilirea sistemului financiar în sprijinul afacerilor și al populaţiei.

În același timp, monedele naționale se prăbușesc practic peste tot în lume. Se dovedește că întreaga lume finanțează inflația bulei de dolari din Statele Unite, provocând o imagine contradictorie.

În plus, Donald Trump și-a anunțat decizia că regimul de carantină din SUA va fi curând slăbit și ulterior complet desființat. Este ca și cum ar vrea să ridice țara prin ocuparea forței de muncă, prin economie, pentru a le da oamenilor încredere, aşa încât să simtă acest lucru și să-l susțină la alegerile viitoare.

Care este atitudinea dvs. față de imaginea de ansamblu? Pe cine aţi sprijini în această situație? Ce considerați că este cel mai corect în acest caleidoscop divers, de soluții?

Răspuns:  Cred că cea mai corectă abordare este ca omul să-şi formeze atitudinea corectă față de lume, de societate și de sine. Numai asta ne poate salva. În caz contrar, dacă nu o face acest virus, va apărea altul.

Suntem în opoziție completă cu sistemul integral unic al naturii şi pe măsură ce o distrugem prin toate metodele posibile, obținem o astfel de reacție. Desigur, toate acestea nu vor trece fără consecințe.

Ce face Trump? Tot ceea ce poate, ca om de afaceri și ca persoană care are în față. foarte puține opțiuni și posibilități. Sau, el se poate preda complet unui sistem care îngheață întreaga industrie, toate afacerile și apoi, desigur, America va deveni un deșert.

Vă puteți imagina ce înseamnă acest lucru pentru țara de frunte și cea mai importantă din lume? Un puternic centru industrial, științific și tehnologic și, dintr-o dată, totul îngheață complet! Este ca și cum ai îngheța întreaga lume și ai aduce-o la nivelul zero.

Sau, continuă totul, la capacitate maximă. Jumătățile de măsuri nu vor face nimic. Trump va fi criticat în orice situaţie.

Prin urmare, cred că, în principiu, decizia sa, cu capacitățile sale, este singura corectă. Nu poate opri o țară precum America.

Observaţie:  Majorităţii americanilor le place această decizie pentru că acum va exista o distribuție masivă de bani, sprijin pentru întreprinderi, cerere și așa mai departe.

Dar în țara însăși, în cadrul elitei, în cadrul societății, în mass-media, există mari contradicții. Ca întotdeauna, o exacerbare fără precedent a tuturor problemelor, crește înainte de alegeri. Și este ca și cum ar fi subliniat faptul că Trump pune în joc soarta poporului american și că acesta ar putea suferi. Decizia lui poate fi riscantă, dar va duce la un fel de dinamică.

Comentariul meu:  Cred că și acest lucru este corect, pentru că îl va ajuta să ia decizii cu reinstalarea hispanicilor și a tuturor celorlalţi. El va putea închide granițele acolo unde este necesar. El poate face orice. Pentru că, pe de o parte, există o exacerbare și virusul, iar pe de altă parte, oamenii, care mai au ocazia să lucreze și să câștige bani.

În principiu, în acest moment, el poate face schimbări așa cum dorește și nimeni nu-l poate învinovăți pentru nimic.

Din KabTV „ Coronavirusul explodează vechea economie”  3/6/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed